Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 4-esen hol vannak prostituál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 4-esen hol vannak prostituáltak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja hogy a 4-es út mellett vannak a prostik de én soha egyet sem láttam azon a környéken. Debrecen közelében gondolom. Azt is mondják hogy Hajdúhadház körül vannak, mert ott lakik a legtöbb. Én már többször kerestem a 4-es mellett, hadházon meg a környékén is, soha nem láttam sehol egyet sem, közben mindenki úgy beszél róluk mintha hemzsegnének.

Szóval hol vannak pontosan? És mikor, hány órakor? Egyáltalán nappal vagy este vagy éjszaka?

Megköszönném ha egy helybeli aki tudja a választ segítene, egyéb véleményekre, poénkodásra nem vagyok kiváncsi.

2015. ápr. 17. 21:02
 1/4 anonim válasza:
Ne légy prosti!
2015. ápr. 17. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Időnként szoktak lenni Hajdúhadház felé, de nem állandóan..meg mondjuk Nyíregyháza és Újfehértó között..

De miért is érdekel?

2015. ápr. 17. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Merész kérdés! ;D
2015. ápr. 17. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

A pallagi elágazástól Bocskaikertig, a hadházi elkerülőnél, Újfehértó alatt stb.

Viszont nem minőségiek, mert a jobbakat Amszterdamban stb. találod meg - már ők is elmenekültek...

2015. ápr. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!