Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak a férfiak barátkozni, ha megtudják, hogy férjnél vagyok?

Figyelt kérdés

Már gyerekként is fiúkkal barátkoztam inkább, szinte sose voltak barátnőim. Most sincsenek.

Hoszzú kapcsolat után idén férjhez mentem.

Így meg aztán tényleg szóba sem áll velem senki.

Munkában jött hozzánk egy új kolléga, tök kedves és érdeklődő volt, amíg arra nem terelődött a szó, hogy van-e valakim.

Egyből lerázott azzal, hogy ´majd még valamikor látjuk egymást´.

Hát, elő fog fordulni, ha már egy helyen dolgozunk...

Miért nem tudják az embert is látni bennem, nem csak a nőt?

Házas férfiakkal se könnyebb, volt, aki bejelentette, értem válna. Pedig nagyon nem erre van szükségem, csak barátokra végre.

Minden nőnek vannak férfi barátai...

23N

2017. szept. 8. 22:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, nem a személyiségedre kíváncsiak, hanem a pi...öhmmm a bugyidba való bejutás a cél. Aztán egy férjes asszonnyal meg nem akar ám mindenki kikezdeni.
2017. szept. 9. 09:10
 22/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom, én mindig férjes nőkkel barátkozok. Esetleg becsúszik egy gyerek, van tuti apja a kicsinek.
2017. szept. 9. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!