Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak a férfiak barátkozni, ha megtudják, hogy férjnél vagyok?
Már gyerekként is fiúkkal barátkoztam inkább, szinte sose voltak barátnőim. Most sincsenek.
Hoszzú kapcsolat után idén férjhez mentem.
Így meg aztán tényleg szóba sem áll velem senki.
Munkában jött hozzánk egy új kolléga, tök kedves és érdeklődő volt, amíg arra nem terelődött a szó, hogy van-e valakim.
Egyből lerázott azzal, hogy ´majd még valamikor látjuk egymást´.
Hát, elő fog fordulni, ha már egy helyen dolgozunk...
Miért nem tudják az embert is látni bennem, nem csak a nőt?
Házas férfiakkal se könnyebb, volt, aki bejelentette, értem válna. Pedig nagyon nem erre van szükségem, csak barátokra végre.
Minden nőnek vannak férfi barátai...
23N
Talán fejletlen és gyenge jelleműekkel ismerkedsz-körökben mozogsz...a sövény alacsony, a kaszás is lusta-nem győzi a melót...
Persze, a mai trend is belenevelte az agyhalottakba, hogy nemi szervekkel kell csak gondolkodni és mindenki csak az után megy.Van ilyen is, nem vitás.
Ma már ott tart a világ, ha megkérdezel az utcán egy embert, merre ez vagy az az utca, azonnal többre is gondol a kérdésnél.Pedig nem kellene és elköszönésnél meg hisztérika vagy csalódott..., de a megszólításnál is sokszor...vicc:DDD
Érettség kell, hogy eljussanak odáig az emberek, hogy több érdekelje az "első vonalnál", de ez nem a diplomától kapja meg senki;)
Hát kérlek, én ugyan csak a saját nevemben nyilatkozok, de nekem speciel női barát tuti nem kéne.
Először is azért, mert nem szeretem, ha lelki szemetesládának néznek.
Másodszor azért, mert lehúznak.
Harmadszor azért, mert kábé zéró dolgot tudok velük közösen csinálni (introvertált, "kocka"-típus vagyok, ráadásul műszaki beállítottságú - nem sok nővel van "közös érdeklődési körünk).
Végül pedig ha sokat lógok egy nővel, abba beleszerelmesedek. Oszt' nem hiányzik sem egy brusztolás a férjjel, sem egy "bocs, de mi csak barátok vagyunk".
Kb. egy 10-essel idősebb vagyok nálad, nő vagyok szintén, valamennyire én is mindig jobban kijöttem a férfiakkal, mint a nőkkel, a tanult szakmám is férfias, bár nekem női barátaim is vannak, viszont igazi barát - akár férfi, akár nő - kevés vesz körül, és amióta mind dolgozunk, és nem egymás mellett élünk, így a találkozások is ritkultak. Természetesen nálam is előfordult ilyen, mint nálad, de az ilyenek eleve úgy vágtak bele a barátkozásba, hogy majd lesz több, általában hamarabb észrevettem az ilyet, mint hogy bevallották volna, vagy szóba került volna a téma egyáltalán, és amint észreveszem, és tudom, hogy részemről biztos nem lesz több, én építem le az ismeretséget amilyen minimálisra csak lehet (ez attól függ, hogy milyen típusú az ismeretség, más egy idegennel, és más egy kollégával). Hogy miért veszem észre hamar az ilyeneket, ne kérdezd, nem tudom, mert más meg nem veszi észre. Én ilyen vagyok. De van pozitív tapasztalatom is, volt, akinek én adtam tippeket, mert nem merte megszólítani sem a most már feleségét (nem én vagyok a feleség). :-)
Próbálj jobban, alaposabban odafigyelni másokra. Bele fogsz még botlani ilyenekbe, ebben biztos vagyok, mert sok az ilyen. De azért találhatsz még barátokat is. Nem kell sok, de azok igazán jó barátságok legyenek.
A házasságodban meg legyél boldog! :-)
Néha úgy érzem, hogy hiába az életkor, néhány kérdés mehetne a tini párkapcsolatok kategóriába. :D
Azt mondják, hogy a lányok előbb komolyodnak meg, vagy nemtom. Vagy 23 évesként még hogy nem lehet érteni ilyen dolgokat? Aztán jön az általánosítás. :D
Ezt embere válogatja. Nekem is vannak nő barátaim, pedig
férfi vagyok, lassan már 37 éves. Van olyan barátnőm,
akivel 30 éve ismerjük egymást, egy lépcsőházban nőttünk
fel. 3 gyerekes családanya. Szoktunk beszélgetni telefo-
non, ha itthon van meglátogat (németeknél melózik), tel-
jesen normális. Ott a férje, van hogy együtt jönnek,
van, hogy csak a nő egyedül. Eldumálgatunk, beszélgetünk,
egymás tanácsát kérjük, ez egy teljesen normális barát-
ság. De van olyan barátnőm, aki nincs férjnél, vele is
sokat beszélek, néha találkozunk is, még sincs semmi köz-
tünk, pedig őt is ismerem már sok éve.
Sok pozitívum van az ellenkező nemű barátban is, de ez
csak akkor működik, ha egyik sem akar többet a másiktól.
"Miért nem akarnak a férfiak barátkozni, ha megtudják, hogy férjnél vagyok?"
"Miért nem tudják az embert is látni bennem, nem csak a nőt?"
Ez a két mondat sokmint elmond.
Szerintem a kérdező helyes, szép személy (ezét látják a nőt benne), és a hapsik ezért inkább óvatosak vele szemben, mert nem szeretnének bonyodalomba keveredni, ha már házas valaki.
Talán nem tudnak a helyzettel mit kezdeni, és hiába kezdenének el bármiféle dologról beszélni veled, akkor is megszólal bennük a csengő a külalakra vonatkozóan.
MEGJ.: Ez csak teória!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!