Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szeretőd? (kérdések? )
Nekem nincs, nem is volt soha. Én sem voltam az, nem is szeretnék.
Kíváncsiságból teszem fel a kérdést. Egy barátnőm belebonyolódott egy ilyen kapcsolatba... tőlem távol áll, aztán felmerültek kérdések.
Mióta tart? Mi okból? Mikor találkoztok, hol, hogyan oldjátok meg? Otthon nem gyanús? Lelkiismereteteket hogyan győzitek le?... főleg ahol házasság-gyerek is van.
Nincs az a körülmény, ami okot adna arra, hogy empatizáljak az olyan emberekkel, akik szeretőt tartanak. A hűség kizárólag döntés kérdése.
#2 - a te "érveid" sem győztek meg. Azt írod, "Ki akartam lépni, nem akart külön menni. Én igen. Nem volt kompromisszum." Milyen kompromisszum? Egyáltalán nem volt szükséged az engedélyére ahhoz, hogy elhagyd, szóval az, hogy inkább beleragadtál egy szar kapcsolatba és elhagytad a gerinced amikor szeretőt fogadtál, kizárólag a te döntésed volt. Hiába mentegeted magad, dönthettél volna úgy is, hogy tisztességes ember maradj.
"Szeretője csak annak van, aki nem szereti a társát."
Ez nem igaz. Imádom a páromat,de van szeretőm. Mégpedig azért,mert borzalmasan nagy az étvágyam,és a véremben van a szenvedély. Nem lennék önmagam,ha hűségesen kellene élnem,egyszerűen nem.megy,bármennyire is tombol bennem a szerelem.
Mindenkinek van babája, csak énnékem nincsen.
Kinek kettő, kinek három, nékem egy se nincsen.
Haa jaz Isten egyet adna, jaj de megböcsűném;
Kezit-lábát összekötném, a füstre főtenném.
Boncidai menyecskék
Ugrának mint a kecskék
Szeretőjük mindig más
Az uruk csak ráadás, Ujjujjujjujju
Akármilyen szegénylegény vagyok
A kend lánya szeretője vagyok
Kikityembe-kukutyomba, gyere rózsám a kocsimba
Kikityembe-kukutyomba, gyere rózsám a kocsimba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!