Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van szeretőd? (kérdések? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd? (kérdések? )

Figyelt kérdés

Nekem nincs, nem is volt soha. Én sem voltam az, nem is szeretnék.

Kíváncsiságból teszem fel a kérdést. Egy barátnőm belebonyolódott egy ilyen kapcsolatba... tőlem távol áll, aztán felmerültek kérdések.

Mióta tart? Mi okból? Mikor találkoztok, hol, hogyan oldjátok meg? Otthon nem gyanús? Lelkiismereteteket hogyan győzitek le?... főleg ahol házasság-gyerek is van.

2017. szept. 8. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Szeretője csak annak van, aki nem szereti a társát.
2017. szept. 8. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Volt. 4 évig nulla beszélgetés, nulla szex férjjel. Ki akartam lépni, nem akart külön menni. Én igen. Nem volt kompromisszum. Akkor lett egy szeretői kapcsolatom. Nem bánom, ki hogy ítélkezik felettem. Mikor egy értelmes szót senkivel nem tudsz váltani, akkor én megértem.
2017. szept. 8. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Nincs az a körülmény, ami okot adna arra, hogy empatizáljak az olyan emberekkel, akik szeretőt tartanak. A hűség kizárólag döntés kérdése.

#2 - a te "érveid" sem győztek meg. Azt írod, "Ki akartam lépni, nem akart külön menni. Én igen. Nem volt kompromisszum." Milyen kompromisszum? Egyáltalán nem volt szükséged az engedélyére ahhoz, hogy elhagyd, szóval az, hogy inkább beleragadtál egy szar kapcsolatba és elhagytad a gerinced amikor szeretőt fogadtál, kizárólag a te döntésed volt. Hiába mentegeted magad, dönthettél volna úgy is, hogy tisztességes ember maradj.

2017. szept. 8. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Már hogy szerelőm? Aki néz Family Guyt az érti :)
2017. szept. 8. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannakpozitív végkifejletek is. De akkor sem akarok sem egy párt,.sem egy gyermekes kapcsolatot szétrobbantani, ha nem jó, akkor sem. Túl hagyományosan gondolkodom. Ez van.
2017. szept. 8. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
33%

"Szeretője csak annak van, aki nem szereti a társát."

Ez nem igaz. Imádom a páromat,de van szeretőm. Mégpedig azért,mert borzalmasan nagy az étvágyam,és a véremben van a szenvedély. Nem lennék önmagam,ha hűségesen kellene élnem,egyszerűen nem.megy,bármennyire is tombol bennem a szerelem.

2017. szept. 8. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 6-os,lehet,hogy te úgyérzed szereted a párod,de ha szereted akkor tudasd vele,hogy szeretőd van,mert amúgy egy gerinctelen hatudozó vagy és a párod nem ezt érdemli.
2017. szept. 8. 16:47
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem érdemel? Hogy mindent megadok neki mindenhol és minden esetben? Hogy fájdalomhatárig szeretem? Hogy tisztelem,becsülöm és mindenben számíthat rám? Hidd el nagyobb összetartás van köztünk,mint sok megjátszott ,kényszeres, magát boldognak mutató pár között,akik azt sem tudják mi az érzelmi intelligencia,és hol a határ érzelem és testiség között. Maszlagokat nyeltek be,miközben élni sem tudtok,téves dogmákban hisztek,és féltek élni. A párkapcsolatom hatalmas szerelemmel működik. Ez pedig egy teljesen más része az életemnek, ami ebbe még csak picit sem ront bele.
2017. szept. 8. 16:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van babája, csak énnékem nincsen.

Kinek kettő, kinek három, nékem egy se nincsen.

Haa jaz Isten egyet adna, jaj de megböcsűném;

Kezit-lábát összekötném, a füstre főtenném.

Boncidai menyecskék

Ugrának mint a kecskék

Szeretőjük mindig más

Az uruk csak ráadás, Ujjujjujjujju

Akármilyen szegénylegény vagyok

A kend lánya szeretője vagyok

Kikityembe-kukutyomba, gyere rózsám a kocsimba

Kikityembe-kukutyomba, gyere rózsám a kocsimba!

2017. szept. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!