Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy az ide kiírt kérdések 90%-át ugyanaz a személy írja?
Ugyanaz a stílus, ugyanazok a szófordulatok, ugyanaz a külalak.
Hol nőként, hol férfiként, de a legszebb, amikor a ugyanaz a történet hol így, hol úgy.
Engem eleinte bosszantott, most már csak simán untat, ezért egyre ritkábban jövök ide.
Ti hogy látjátok ezt?
Valószínűleg azért írja ki többször, mert először csak 1-2 választ kapott, amivel nem sokra ment, ezért kiírja egy másik alkalommal, hátha többen reagálnak rá. Biztos nagyon fontos neki, hogy mi az itteniek véleménye, sőt, mérvadónak is tekintheti. Lehet, hogy kétségbe van esve, nem tudhatjuk.
Ha zavar, ignorálni kell és kész.
Nekem is.
Sőt néha mintha az életemből szemezgetne.
Én is így látom.
A mai adagban is van 3-4, aminek azonos a szerzője.
Vajon mi helyett pótcselekvés ez náluk?
Mindenesetre beteg lelkületre vall.
Ez igaz, kiegészítve a társadalmi előítéletekkel. És itt nem csak a faji előítéleteket kell érteni. Ha ellentmondasz valamelyiknek, hiába igaz amit írsz, megy a lepontozás, mert "micsoda dolog ez". Körülbelül a Mézga Család MTI paródiájának "tudósaira" emékeztetnek
Az egyik tagnál pedig pont válaszért 2... Pont értékelésért valami 2000 felett :D Mother of god...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!