Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy, hogy az ide kiírt kérdések 90%-át ugyanaz a személy írja?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a stílus, ugyanazok a szófordulatok, ugyanaz a külalak.

Hol nőként, hol férfiként, de a legszebb, amikor a ugyanaz a történet hol így, hol úgy.

Engem eleinte bosszantott, most már csak simán untat, ezért egyre ritkábban jövök ide.

Ti hogy látjátok ezt?

2017. márc. 18. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
Főleg a nő és férfigyalázó kérdéseket és válaszokat is. Van itt 10 ember 35 néven.
2017. márc. 18. 15:59
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Valószínűleg azért írja ki többször, mert először csak 1-2 választ kapott, amivel nem sokra ment, ezért kiírja egy másik alkalommal, hátha többen reagálnak rá. Biztos nagyon fontos neki, hogy mi az itteniek véleménye, sőt, mérvadónak is tekintheti. Lehet, hogy kétségbe van esve, nem tudhatjuk.

Ha zavar, ignorálni kell és kész.

2017. márc. 18. 16:02
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem is.

Sőt néha mintha az életemből szemezgetne.

2017. márc. 18. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így látom.

A mai adagban is van 3-4, aminek azonos a szerzője.

Vajon mi helyett pótcselekvés ez náluk?

Mindenesetre beteg lelkületre vall.

2017. márc. 18. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a toplistát. Van pár notórius kérdéskiíró :)
2017. márc. 18. 16:04
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem zavaróbb a dogmatikus pontozás a felhasználóktól... Át is kellene írni "ez a válaszoló XX%-ban másoknak tetsző dolgokat ír"
2017. márc. 18. 16:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Azért az tagadhatatlan, hogy 99%-ban a társadalmi normáknak megfelelően pontozgatnak.
2017. márc. 18. 16:17
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Ez igaz, kiegészítve a társadalmi előítéletekkel. És itt nem csak a faji előítéleteket kell érteni. Ha ellentmondasz valamelyiknek, hiába igaz amit írsz, megy a lepontozás, mert "micsoda dolog ez". Körülbelül a Mézga Család MTI paródiájának "tudósaira" emékeztetnek

2017. márc. 18. 16:19
 9/17 A legrosszabb ***** válasza:
82%
Easy Driver kemény tag a maga 318 pontjával. Egy kérdés az ugye 3 pont. Az elmúlt 30 nap alatt tehát 106 kérdést rakott ki, ami átlagban naponta durván 3,5 kérdés. Na ott se stimmelhet valami. :D
2017. márc. 18. 16:22
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Az egyik tagnál pedig pont válaszért 2... Pont értékelésért valami 2000 felett :D Mother of god...

2017. márc. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!