Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik ezek a "mit adjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek a "mit adjak neki karácsonyra? " kérdések?

Figyelt kérdés

Csak én nézem, hogy egyesek milyen szinten nem ismerik a saját párjukat?

Basszus, olyan szomorú lennék, ha nekem ilyen párom lenne :(

2016. dec. 19. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Azt hallottam ma a rádióban, hogy nemsokára itt a karácsony. (mondjuk szerintem kamu)

30/f

2016. dec. 19. 18:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pfff...

Az elmúlt 15 évben volt már pár karácsony, szülinap, stb. Ráadásul mindene megvan már.

Én is kifogytam az ötletekből.

Hiába ismerem jobban, mint bárki más.

Sőt, arra sincs ötletem, én mit kapjak. :)

2016. dec. 19. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyan, ezek nem párkapcsolatok, csak néha összejárnak egy-egy dugásra.
2016. dec. 19. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy valakit "nem neveltek" erre, bár bután hangzik.

Mondok példát: tavaly páromtól nem kaptam semmit karácsonyra, mert hát nem tudta, mit vegyen. Én meg úgy gondoltam, nem nyomok listát a kezébe, mert nem erről szól az ünnep, én így is boldog voltam, míg összeválogattam, hogy ő mit kap tőlem. :)

Oké, nem mondom, hogy nem esett rosszul, pont azért, mert majd egy év kapcsolat után nem ismer annyira, hogy tudná, minek örülnék... Pedig nem vagyok egy nagy igényű valaki. Kicsit el is keseredtem.

Utána sokat beszélgettünk ezekről. Kiderült, hogy náluk a családban sosem volt divat az ajándékozgatás, plusz amikor kamaszfejjel még lelkes volt, egyszer elég csúnyán le is dorongolták egy ajándéka miatt. Ergo fogalma sincs róla, hogy mit "szokás" ajándékozni, mert tizenéve nem foglalkozott ilyesmivel.

(Egyébként ugyanezen okból neki nem ünnep a születésnap, évforduló és egyéb sem.)

Azóta eltelt még egy év, megtanulta, hogy nekem ezek a dolgok fontosak, most már vidáman újságolta pár hete, hogy tudja, mit kapok karácsonyra. :) Neki ez hatalmas dolog, még ha butaságnak hangzik is.

Ez csak egy példa, a másik lehetséges verzió általában az, hogy sokadik ajándéknál már nem olyan kreatív, mint az elején. :)

2016. dec. 19. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én meg akkor voltam szomorú, mikor olyan párom volt, aki teljes meggyőződéssel hitte, hogy pontosan tudja, mire vágyom, mivel okozna örömet. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy 10 év alatt hányszor kaptam tőle olyan ajándékot, aminek tényleg jó szívvel tudtam örülni.

A mostani párom sokszor tanácstalan, de nála sokkal biztosabban tudom, hogy tényleg örömet akar okozni, nem csak venni valamit, mert muszáj...

2016. dec. 20. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!