Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti ebből vennétek a lapot, hogy a nő bepróbálkozik nálatok?
Nekifutok még egyszer.
.
Ha valaki ezt mondaná nekem, akkor két eset lehetséges. Ha nem tetszik az illető, akkor valami olyasmit válaszolnék, hogy: "Ühüm, nem is tudtam." Ha tetszik, akkor viszont biztos ráharapnék valamilyen módon.
Szerintem beszélgessetek. Abból baj nem lehet.
Ne rögtön ezzel kezd, hogy beléd voltam esve, azzal sokra nem mész, max. azt hiszi a markában vagy. Meg különben is az akkor volt. Fel se kell hozni.
Abból fog észre venni valamit, ha beszélgettek, jól érzitek magatok közben, többször is megismételitek, megbeszéltek közös dolgokat, ezt-azt intéztek közösen, ide-oda mentek, segít valamiben, vagy fordítva...
Ezt észre fogja venni és közben az is kiderül olyan-e mint amilyennek gondoltad, ha van közöttetek interakció, mert az hogy néztek egymásra... 31 évesen már kevés.
"Sohasem próbálkoztam senkinél"
31 év alatt nem sikerült? :D Hát akkor jobb később, mint soha... légy egyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!