Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden autósoktató bepróbálkozik a csinos tanítványainál?
Figyelt kérdés
Lehet ebben bármi komoly szándék,vagy csak szexre hajt?2017. jan. 11. 18:54
1/11 anonim válasza:
Nem mind, de sokan. Szexre hajtanak, és többnyire meg is kapják.
2/11 anonim válasza:
Nem biztos hogy csinos az illető ha szexre kell.
4/11 anonim válasza:
Több infó kellene az oktatóról és rólad!
5/11 anonim válasza:
Közelről sem. Inkább a leányka az előnyöket. Egy ismerősöm oktat, rendszeresen brobalkoznak be náluk lányok, nők, hogy atmenjenek.
6/11 anonim válasza:
Szerintem igen, vagy legalábbis sokan. Nálam bepróbálkozott, pedig nem volt egy jóképűség és öreg is volt. Ha fiatalabb lett volna, talán még hamarabb rám mászik. Állítólag amióta oktató, innen csajozik.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy MINDEN oktató mit csinál, de én 8 évig, a haláláig (rák) éltem az enyémmel,... házasságban.
8/11 anonim válasza:
szex kell nekik, ha belemész egészségedre ha nem ak nem fog e miatt haragudni, ahogy érzed.
9/11 anonim válasza:
Engem egy luxusprosti oktatott, alkalmanként 5 rugóért..aztán a vizsga napján édeshármarmasban rendesen meghúztak.. a második alkalommal mélyen a zsebembe kellett nyúljak hogy ne legyen belőle harmadik (nem élveztem az együtt töltött időt,mert eléggé fájdalmasan fogazott) ;)
10/11 anonim válasza:
Nem.. fujj
Azonnal fel is jelenteném az iskolánál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!