Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jó néven vennétek, ha a barátnőtöknél érdeklődnének utánatok? Pl, hogy van-e pasitok? Többi lent.
Gondolom a barátnő akkor is elmondáná, hogy egy pasi ezt megkérdezte tőle, ha a lelkére lenne kötve, hogy ne tegye.
Mennyire hátráltatná ez a későbbi közeledést? Esetleg azt gondolnátok a pasiról, hogy nyomoz utánatok?
Csak azért kérdezem, mert van egy lány, aki tetszik, de egy barátnőjét gyakrabban látom, igazság szerint már hetek, talán hónapok óta nem láttam a lányt, aki tetszik. Gondoltam rákérdezek a barátnőjénél, hogy mi van vele, meg hogy egyáltalán van-e vkije. Ez gáz?
Akarsz kezdeményezni a lánynál? Ha igen, és tényleg nem láttad hónapok óta, akkor kérdezd meg a barátnőjét.
Ha viszont még nem döntötted el, akkor ne csinálj semmit.
Egyszerű ez. Végiggondolod, döntesz, cselekszel. Ne töketlenkedj.
Engem nem zavarna, ha a barátnőmnél érdeklődnél utánam. Még jól is esne, főleg, ha mondjuk nekem is tetszene a fiú. :)
És igen, tuti elmondja a barátnő a csajnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!