Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha azzal a feltétellel aludhatnátok ott a barátnőtöknél, hogy ti külön, a vendégszobában kell hogy legyetek mennyire lenne gáz?
Figyelt kérdés
Elég régimódú anyukám van és nem engedi,hogy normálisan nálam aludjon a barátom...
17/L
2014. júl. 2. 11:21
1/10 anonim válasza:
Akkor mi értelme ottaludni? Én nő vagyok,de eléggé gáznak tartom!
2/10 anonim válasza:
én már csak akkor aludnék ott ha vele(d) egy ágyba mert amúgy mi értelme van?
3/10 A kérdező kommentje:
külvárosi és este nagyon nehezen kavarodna haza...
De a szeretkezést így is megoldjuk,azzal nincs probléma:)
2014. júl. 2. 11:34
4/10 anonim válasza:
Én nem aludnék akkor ott. Minek? Amúgy is ha anyuka otthon van ki akarna úgy szexelni? Én tuti nem.
De összebújni és ölelkezni miért ne? De ha ez sem akkor teljesen fölösleges ez az egész.
5/10 A kérdező kommentje:
Ő ittalszik,igazából arra vagyok kíváncsi,hogy ez 1-10 skálán mennyire ciki:D
2014. júl. 2. 11:42
6/10 anonim válasza:
10/10 esre nagyonciki...! Énsem aludnék ott,már szexeltünk a barátnőmmel úgy,hogy az anyja otthon vol:)
7/10 anonim válasza:
legalább nálatok ezt megengedik! 10/5 kb. de csak azért mert nálunk még ezt se...:(
8/10 anonim válasza:
Ha nincs más lehetőségem, akkor különösebben nem zavarna, elalszok én a vendégszobában is.
9/10 anonim válasza:
szerintem nem gáz egyáltalán. Voltam hasonló szituációban. 23/f
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én fiuként belemennék legalább akkor is a közelembe lehetne , másnak ennyit sem engednek meg , az anyuka lehet idővel megengedi csak éjjel ne feküdjetek össze mert lehet ellenörizni fog xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!