Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyeneket csinál a párom?

Figyelt kérdés
Az imént a kanapén néztünk egy filmet. Vicces jelenet volt és én nevetve rácsaptam a combjára. Ő erre ököllel oldalba vágott. Nem fájt de kellemetlen volt. Azt mondta már majdnem elaludt azért csinálta. Máskor megpaskoltam a fejét ő erre visszacsapott erőböl. Erre azt reagálta ha megütöm akkor ő is engem.
2017. szept. 7. 00:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

16-os: már miért lennék hülye?

Önvédelmi reflex, ennyi. Érdekes módon még sose hagytak el érte, és akkor meg elég jól jött, amikor egy idegen nő keze lendült a Nőm felé... Akkor valahogy senki sem jött azzal, hogy mekkora nőverő lennék, meg visszaélnék a hatalmammal pedig kapott egy nyaklevest.

Amilyen az adjonisten...

És tényleg ha valaki ütöget mást, akkor viselje a következményeit! Abszolút erőszakellenes és egyenjogúság párti vagyok, de ütögettek már eleget engem életemben (amikor még megtehették velem) ahhoz hogy úgy gondoljam ez nem a férfiakról vagy nőkről szól, hanem az emberekről.

Régebben kiírtam egy kérdést a témában, mivan ha nő üt meg férfit? És ilyen baromságokkal jöttek, hogy hajoljon ki a férfi az ütés elől, meg a férfi elviseli kibírja azt, ne rinyáljon. Ez nekem kb úgy hangzik mint a női fülnek az: a nők viseljék csak el hogy a háztartás, gyerekek az ő dolguk, kuss a nevük.

Gondolom kevesen látják a tükröt(párhuzamot/kettős mércét).

Szóval ennyit az egyenjogúságról.

2017. szept. 7. 17:29
 22/30 A kérdező kommentje:
21! Úgy írsz mintha megvertem volna a párom. Vagy mintha férfiverő lennék. Azért egy játékos, poénos paskolás, meg combra csapás nem ütés, se verés!
2017. szept. 7. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Már rég rájöhettél, hogy nem ajánlatos dolog őt ütögetni.

Miért próbálkozol vele mégis?

2017. szept. 7. 23:09
 24/30 anonim ***** válasza:

Kérdező! Az indulatom nem ellened szól! Hanem azoknak a hozzászólóknak akik nőverést látnak bele ebbe az egészbe!

De neked meg azt mondom, hogy soha kezet nem emelt Rád Ő amíg te nem poénkodtál ezzel. Érted neki nem poén, így reagál rá, ami itt sokak szerint nőverés, szerintem meg normális egyéni reakció. Van akinek bejön, van akinek nem.

2017. szept. 7. 23:15
 25/30 A kérdező kommentje:

24

Értem. Ebben igazad van. Nem gondoltam volna hogy játékos paskolást ilyen komolyan vesznek. Főleg a párom. De mostantól inkább hozzá se érek. Legutóbb nem kicsit ütött vissza.

2017. szept. 8. 08:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Azért még beszéljétek meg a dolgot a pároddal, ne válj mostantól hirtelen távolságtartóvá.
2017. szept. 8. 09:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla. Eddig azért nem értettem mert néha ő is megpaskol. Viszont én soha nem ütöttem vissza. Ha igen akkor sem olyan erősen mint ő. Nekem nem azzal van a bajom hogy ezt viszonozza, hanem hogy ő erőböl. Ès olyankor igen, ez rosszul esett és meg is ilyedtem, mivel amúgy nem agresszív ember.
2017. szept. 8. 10:13
 28/30 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ő is paskolgat? Ez érdekes...Talán kérdezd meg tőle, hogy ugye nem bántódik meg, ha ilyenkor lekeversz neki majd egy istenes pofont...
2017. szept. 8. 16:35
 29/30 A kérdező kommentje:

28

Ez jó 😉😁

2017. szept. 9. 10:55
 30/30 anonim ***** válasza:

"Nőt alapból nem ütünk meg semmiért!"

Ez igaz, de sajnos nem mindenki nő, aki biológiailag nőnemű.

2017. nov. 19. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!