Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyeneket csinál a párom?
16-os: már miért lennék hülye?
Önvédelmi reflex, ennyi. Érdekes módon még sose hagytak el érte, és akkor meg elég jól jött, amikor egy idegen nő keze lendült a Nőm felé... Akkor valahogy senki sem jött azzal, hogy mekkora nőverő lennék, meg visszaélnék a hatalmammal pedig kapott egy nyaklevest.
Amilyen az adjonisten...
És tényleg ha valaki ütöget mást, akkor viselje a következményeit! Abszolút erőszakellenes és egyenjogúság párti vagyok, de ütögettek már eleget engem életemben (amikor még megtehették velem) ahhoz hogy úgy gondoljam ez nem a férfiakról vagy nőkről szól, hanem az emberekről.
Régebben kiírtam egy kérdést a témában, mivan ha nő üt meg férfit? És ilyen baromságokkal jöttek, hogy hajoljon ki a férfi az ütés elől, meg a férfi elviseli kibírja azt, ne rinyáljon. Ez nekem kb úgy hangzik mint a női fülnek az: a nők viseljék csak el hogy a háztartás, gyerekek az ő dolguk, kuss a nevük.
Gondolom kevesen látják a tükröt(párhuzamot/kettős mércét).
Szóval ennyit az egyenjogúságról.
Már rég rájöhettél, hogy nem ajánlatos dolog őt ütögetni.
Miért próbálkozol vele mégis?
Kérdező! Az indulatom nem ellened szól! Hanem azoknak a hozzászólóknak akik nőverést látnak bele ebbe az egészbe!
De neked meg azt mondom, hogy soha kezet nem emelt Rád Ő amíg te nem poénkodtál ezzel. Érted neki nem poén, így reagál rá, ami itt sokak szerint nőverés, szerintem meg normális egyéni reakció. Van akinek bejön, van akinek nem.
24
Értem. Ebben igazad van. Nem gondoltam volna hogy játékos paskolást ilyen komolyan vesznek. Főleg a párom. De mostantól inkább hozzá se érek. Legutóbb nem kicsit ütött vissza.
28
Ez jó 😉😁
"Nőt alapból nem ütünk meg semmiért!"
Ez igaz, de sajnos nem mindenki nő, aki biológiailag nőnemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!