Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minek neveznétek a csajt, aki ilyeneket csinál?
Minden pénteken, néha szombaton is iszik. Suli előtt-után a parkban cigizik. Elég sokszor füvezett már, gyógyszerre ivott, hogy ütősebb legyen a hatás. Egy srác osztálytársam bevette a szájába a jointot, és úgy szívta a csaj a másik felét. Annyira kitágultak a pupillái, hogy az amúgy kék szeme fekete lett. Tavaly elment fesztiválozni, ahol egy este alatt a földön smárolt egy hollanddal, majd két franciával aludt a sátorban, majd reggel útközben összehaverkodott csak úgy egy törökkel, aki adott neki füvet, így mire visszaért a sátrához, totál betépett megint, utána pedig úgy ment haza, hogy a vonaton mosott fogat, fésülködött és belépett anyjáékhoz, mint aki jól végezte dolgát.
Bulikban párszor smárolt már idegenekkel, más fiúkat manipulatív módon magához vonzott, aztán meg elutasította őket. Egy másik osztálytársamat két évig hülyítette. Elutasította, aztán meg vele is kavart.
És akkor ne nevezzem züllött rib#ncnak. Így neveztem, ő meg nem értette, miért. Komolyan, mit gondoltok erről? Mi lesz az ilyen emberekből? 18 éves.
még bármi lehet. fiatal, éretlen, még változhat ahogy idősödik,rájöhet,hogy gáz,amit művel.
vagy, marad olyan,amilyen most. (én ezt kétlem egyébként)
Miért van az az érzésem, hogy részedről elvárás, hogy szidjuk?
Csak azért sem fogom. 18 éves? Az ő élete. Miért törődsz másokkal? Nincsenek saját gondjaid?
A hülyítős, aztán visszautasítós részen kívül én is így szoktam szórakozni.
A shot-ozás meg nem értem miben rosszabb, mint hogy ha simán füvezne.
Ha neki jól esik, téged miért zavar?
Egyébként szabadosnak nevezném, és ha emelett intelligens, okos, művelt lány, akkor barátnők is lehetnénk.
17L
Az ő élete
Úgy tossza el ahogy akarja
#7: Csúnyán beimponált neked, vagy csak viszonzatlan? Gondolom van egyéb oka is az indulatodnak, minthogy az erkölcsi magaslatról jogodban álljon ítélkezni.
Különben nekem szimpatikus a csaj a leírás alapján. Talpraesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!