Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minek neveznétek a csajt, aki ilyeneket csinál?
Minden pénteken, néha szombaton is iszik. Suli előtt-után a parkban cigizik. Elég sokszor füvezett már, gyógyszerre ivott, hogy ütősebb legyen a hatás. Egy srác osztálytársam bevette a szájába a jointot, és úgy szívta a csaj a másik felét. Annyira kitágultak a pupillái, hogy az amúgy kék szeme fekete lett. Tavaly elment fesztiválozni, ahol egy este alatt a földön smárolt egy hollanddal, majd két franciával aludt a sátorban, majd reggel útközben összehaverkodott csak úgy egy törökkel, aki adott neki füvet, így mire visszaért a sátrához, totál betépett megint, utána pedig úgy ment haza, hogy a vonaton mosott fogat, fésülködött és belépett anyjáékhoz, mint aki jól végezte dolgát.
Bulikban párszor smárolt már idegenekkel, más fiúkat manipulatív módon magához vonzott, aztán meg elutasította őket. Egy másik osztálytársamat két évig hülyítette. Elutasította, aztán meg vele is kavart.
És akkor ne nevezzem züllött rib#ncnak. Így neveztem, ő meg nem értette, miért. Komolyan, mit gondoltok erről? Mi lesz az ilyen emberekből? 18 éves.
Talpraesett? Mégis mitől?:D
Egyébként nincs semmi háttértörténet, csak régebben nagyon jóban voltam vele, de nem volt még ilyen szélsőséges. Sajnos nem tudom meggátolni azt az érzést magamban, hogy lenézem ezért. Nincs ezen kívül semmi ok, amiért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!