Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg szegyen hogy 23 eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg szegyen hogy 23 eves vagyok es meg szuz?

Figyelt kérdés
A meloban azt mondtak hogy ez mar ilyen korban szegyen. Mi akarok en lenni? 50 eves szuz? De en csak annak szeretnem adni aki szeret meg en is ot :c
2017. szept. 6. 22:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen^^ igazatok van h nem kell veluk foglalkozni. Csak neha azert rosszul esik h a tobbi lany ezzel szekal h en meg szuz vagyok es ez mekkora gaz mar. Ok meg 13- 14 evesen elvesztettek es mostanra mar tobb mint 27 sraccal voltak.
2017. szept. 7. 02:44
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem szegyen. De felejtsd el hogy "odaadod magad." Nem targy vagy. Ha ugy alakul, Tedd meg, de me oadadd magad.
2017. szept. 7. 04:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Hehe, mintha a szex valami kivaltsag lenne, amit csak a különlegesen fantasztikus emberek kapnak meg. Ha legközelebb kerdeznek mondj annyit, ez privat es nem beszelsz rola es kesz. Senkinek semmi köze a maganeletedhez.
2017. szept. 7. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is 23 évesen vesztettem el, mondjuk én nem is virítottam ezzel melóhelyen, senkinek semmi köze hozzá.

Tanuld meg az ilyet elkerülni. Ha párkapcsolatokról kérdeznek, nyugodtan mondhatod, hogy próbálkozol és még keresed az igazit, ennyi. Szexhez meg senkinek semmi köze.

2017. szept. 7. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!