Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevetik ki a barátomat? Tényleg ekkora szégyen
lenne?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, a legjobb barátom (F/23) összejött egy 20 éves lánnyal. A lány cigány, nem is mondható szép lánynak, illetve felmentése van írásból. Szakmunkás, most fog vizsgázni, de csak szóbeliből, mert írást egyáltalán nem osztályoznak neki. A barátomat mindenki kineveti, hogy összejött egy "putriba élő, műveletlen cigánnyal". A barátom egyetemet végzett, szóval okos, fehér srác, szóval ő nem cigány. Tényleg ennyire ciki ez az egész? Nagyon bántja szegényt:( Tanácsoljam szakítson? Mit tanácsoltok?
2009. máj. 16. 20:35
1/10 anonim válasza:
Hát ha szereti, akkor minek szakítana vele? Kérdés, hogy őt mennyire zavarja ez az elég jelentős műveltségbeli különbség. Esetleg nem akarja a lányt megtanítani írni-olvasni? Mert ha kedves, rendes lány, akkor miért is ne maradhatna vele?
2009. máj. 16. 20:38
2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire kedves, mert beszélnek ezt-azt. Barátként nem tudom mi lenne a helyes lépés:(
2009. máj. 16. 20:39
3/10 anonim válasza:
Hát,nem igazán illenek ösze,ne tanácsold h szakitsanak,ugy is fognak,a srác meg fogja unni hogy nincsen egy normális egy iqszinten lévő beszélgetésük se,és megunja majd h a csajnak ő fogja megmutatni még azt is h hogy tekerje le a wc-papirt...A börszinével nincs baj,az iq kölönbséggel van....
2009. máj. 16. 20:39
4/10 anonim válasza:
A fiú a TE barátod. Úgyhogy neked az a dolgod, hogy kiállsz mellette, a döntéseivel együtt. Ha megkérdezi a véleményedet, mondd el neki. Szerintem a legnagyobb gondot a műveltségbeli különbség okozhatja, de sosem lehet tudni. Az, hogy milyen a bőrszíne, teljesen mindegy. Legalábbis nekem.
(első voltam)
2009. máj. 16. 20:42
5/10 anonim válasza:
Szerintem ne szólj bele. A barátod döntése. Ha kikéri a véleményed, akkor elmondhatod neki, hogy egy idő után a műveltségbeli különbségből problémák lesznek.
Mit fog csinálni a lány egy vörösboros beszélgetésnél, ahol csupa olyan dologról esik szó, amiről neki fogalma sincs?
Miről fognak egymással beszélgetni, ha már másról is szeretnének, mint arról, hogy mennyire szeretik a másikat?
De te, magadtól szerintem ne szólj bele, szerintem úgysem fog sokáig tartani a dolog.
2009. máj. 16. 20:43
6/10 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá? Ha neki így jó, akkor te se avatkozz bele! Szerintem te se díjaznád, ha valaki beleugatna az életedbe...
2009. máj. 16. 20:48
7/10 anonim válasza:
Hát amennyiben az az összes indok a szakításra h mások kinevetik, akkor azt mondom h szánalmas.
Nekem más indokaim lennének a szakításra....-.-
És nem kifejezetten önmagában a származás...De ezt inkább megtartom magamnak
2009. máj. 16. 21:05
8/10 anonim válasza:
Jesszus, milyen bájitalt kevert a luvnya a haverodnak, hogy képes egy ilyen nővel összejönni? és itt nem is a legnagyobb baj, hogy a csaj cigány, hanem hogy a sráchoz képest ennnyire aluliskolázott. jöhetnék én is az idealista szöveggel, hogy a szerelem mindent legyőz, de ez a kulturális-kvalifikáltságbeli különbség még valóban sok gondot, kínos percet fog okozni a barátodnak. ha nem is most, majd a későbbiekben...
2009. máj. 16. 21:53
9/10 anonim válasza:
és az anyja mit szólt?
hmm?
szakítsanak.
ennyi
de ezt nem úgy értem hogy belekéne pofáznod monden szarba amibe a haverod is bennevan.
majd ők megoldják.
2009. máj. 17. 03:29
10/10 anonim válasza:
Felmentés írásból nem annak adnak, aki nem tanult meg, hanem aki pl. diszgráfiás. Nem kéne egyből lebunkózni a lányt. Nem lehet mindenki diplomás, egy jó szakmunkás-bizonyítvány többet is ér. Elég nagy baj, hogy ma már az egyetemi diplomát szinte dobják az ember után, míg a szakmunkásokat lenézik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!