Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg szegyen hogy 23 eves vagyok es meg szuz?
Figyelt kérdés
A meloban azt mondtak hogy ez mar ilyen korban szegyen. Mi akarok en lenni? 50 eves szuz? De en csak annak szeretnem adni aki szeret meg en is ot :c2017. szept. 6. 22:35
1/14 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 23 évesen is még mindig ugyanolyan éretlen vagy mint 14 évesen. Kinek mi köze a te magánéletedhez?
Miért adsz mások véleményére?
2/14 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, ha ez a téma a melóhelyen :D
3/14 anonim válasza:
Nem szégyen. Én 21 évesen vesztettem el, pedig férfi vagyok.
4/14 anonim válasza:
Nem tudom, mi sem egyetemen, sem munkahelyen nem szoktunk a szüzességről beszélni.
Egyébként barátom is annyi volt, amikor elvettem neki, ma már profi az ágyban.
21/L
5/14 anonim válasza:
Én 22 évesen veszitettem el a szüzességem. És akkor mi van? Mi változott? Semmi.. Ráadásul se a suliban, se a munkahelyemen sosem volt ez téma. Ezen nem tudom mi a szégyen.
23N
6/14 A kérdező kommentje:
Itt sajnos eleg gyakran ez a tema. Meg piszkalnak is vele
2017. szept. 6. 22:50
7/14 anonim válasza:
Én 24 évesen nem érzem szégyennek, hogy szűz vagyok. Így alakult az életem, ez van, miért szégyenkeznék miatta? Túl sokat töröd a fejed azon, hogy mások mit gondolnak rólad. Nekem is mondtak már mindenfélét, az apám azt is, hogy kitagad a családból, de szerencsére függetlenítette már magam mások véleményétől, szóval hidegen hagynak. Nincs értelme teret adni mások véleményének, mert csak tönkreteszik az életed. Cselekedj és élj legjobb belátásaid szerint, ne úgy, ahogy mások megmondják. Ennyit mondok csak.
9/14 anonim válasza:
Te csinálod jól és ezt valószínűleg ők is tudják, épp ezért szólogatnak be, mert bánják a saját múltjukat.
10/14 anonim válasza:
Én 20 évesen vagyok szűz oszt'? Van kocsim, pénzem és k**va jól nézek ki szóval le**arom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!