Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Milyen az a ruha ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Milyen az a ruha ami minden lánynak bejön?

Figyelt kérdés
mármint egy pasin
2017. szept. 6. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

21:03

Na már megint ez a közhelyes kisugárzás duma.

Akkor ha nincs kisugárzása valakinek akkor fel is akaszhatja magát? Tudod minden ember egy hős,mert nem lehet tudni hogy mondjuk jó helyen és jó időben kinek menti meg az életét,és akkor mivel lessz más mint azelőt mint amikor állitólag nem volt kisugárzása? Szerintem minden embernek van kisugárzása a maga módján,egy csendes lányra sem lehet mondani hogy nem tud szeretni,ahogyan egy érzelmes pasira sem. Armani öltöny sem áll jól mindenkinek,csak akinek mondjuk helyes pofikája van,tehát legyünk már öszinték hogy az arc ami számit,mert azt csokólod meg,ha meg nem született szép arcal,a kisugárzás is 0.

2017. szept. 6. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:

"20:56

(farmer, póló, sportcipő)

én is igy öltözök,mégsincs semmi visszajelzés a lányoktól"

Na jó, de nem mindegy, hogy milyen farmer, póló, sportcipő.

És nem, nem a márkájára vagy árára gondolok.

Hanem például: tisztán van-e tartva a cipő, vagy tiszta kosz, el van nyűve, tele van kopásokkal, repedésekkel, stb.

Megfelelő méretű-e a nadrág és a póló? Olyan kell, ami valamennyire testhez álló, de nem teljesen testre simuló. Az ellentéte is rossz, ha olyan bő, mintha egy zsákot húztál volna magadra.

Össze illik-e a színe, mintája, fazonja, a ruháidnak és a cipődnek? Ha pl. felveszel egy neon narancssárga sportcipőt egy kék farmerrel meg egy zöld pólóval.... ásd el magad!

A farmer, póló, sportcipő kombót is össze lehet állítani úgy, hogy valaki elegánsan néz ki benne, meg úgy is, hogy egy utolsó suttyónak néz ki.

2017. szept. 6. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:

"el van nyűve, tele van kopásokkal"

Ha ez is számít akkor hetente vehetnék másikat 6000-ért. Mondjuk így se volt még cipőm ami két hónapnál tovább húzta volna, mint elszakadt vagy kilyukadt addigra. Hiába no, erősléptű vagyok.

2017. szept. 6. 21:20
 14/19 A kérdező kommentje:

ma 21:18

Uristen mennyi mindennek kell itt megfelelni,a nőknek hogy esne amúgy ha ennyire részletesen leirnák hogy öltözzön pontosan? Gondolom egyből felháborodnának. Én nem vagyok szent de legalább öszinte,és bevallom hogy én egy lánynak csak az arcát nézem,mert ruha bármikor változhat,de arc jellegzetes formája az marad.

2017. szept. 6. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:

50%-os, akármiről van szó, minden kérdésnél a szerencsétlen oldalt képviseled. Eszméletlen. Én a helyedben feladnám, egyedül maradnék, mert ezt a gennyet rossz olvasni, az meg, hogy mindig a szar oldalon vagy és semmiben nem vagy jó, tiszta szánalom.

Kérdező, nincs ilyen. Lányoknál sincs ilyen. Mert mondhatod, hogy miniszoknya, de az a kövéreknek jól áll? Nem. Akkor itt is mondhatjuk ugyanazt, hogy ha formás alakod van, bármi jó. Ugyanaz, mint amit te mondtál, csak pepitában.

2017. szept. 6. 21:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Turkálóba is fel lehet öltözni szerintem.

Sok nőt ismerek aki oda jár vásárolni,és nem gondolok rólluk rosszat.

2017. szept. 6. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, a társkeresési gondjaidat pedig ne az öltözködéseddel indokold, már pár hozzászólásod alapján is majdnem sikítófrászt kapok tőled, képzelem milyen lehetsz élőben....... öltözz mellé akárhogy....

(A párom a nap nagyrészében munkás kantáros gatyában van és hihetetlenül szexinek látom... amúgy meg farmer-póló-sportcipő, és úgy is nagyon tetszik)

2017. szept. 6. 22:33
 18/19 A kérdező kommentje:

22:33

"sikítófrászt kapok tőled"

én is tőlled

2017. szept. 7. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Tőled. Tőlled az paraszt.
2017. szept. 7. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!