Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálta a nagymamája ruhásszekrényének elfeledett kulcsát?
De manapság ma már ez a "divat"...
Röhejes :D :D :D
Olyan jót lehet ma nevetni ez ilyen divatcsajokon, mikor a nagyanyám szálikájának mintájával azonos ruhákban parádéznak...
#7 én is ezt mondtam, de lepontoztak, pedig ez a mostani divat, pl az ilyen gatya:
Na ezt akkor se venném fel, ha pisztolyt fognának a fejemhez...borzalmas. És képesek egyesek csak a divat miatt ilyet hordani, pedig öreges és előnytelen.
21L
Alkat, kor, és esemény függő.
A kivillanó has általában a fiatalabbaknál még elmegy, egy bizonyos kor felett szerintem már inkább negatív (én is 35 felett vagyok, a hölgyek is, akik tetszeni szoktak inkább harmincasok, ott szerintem ez a hasat villantó megoldás már olyan, hogy elfelejtette, hogy nem 22 éves - és szerintem ez független attól, hogy megvan e hozzá az alkata).
A másik kérdés, hogy hova veszi fel. Munkába nem való, de például egy kellemes nyári grillezéshez, vagy egy sétához tökéletes választás
Válaszolók akik szerint öreges ez.
Arra nem gondoltok hogy van aki nem a divat miatt hord ilyet hanem azért mert teteszik neki?
Szerintem sokkal csinosabb egy ilyen mint egy miniszoknya amiből kinn van a narancsbőre meg a feneke a lányoknak.. De nektek biztos tökéletes alakotok van. Ízlések és pofonok ;) de nem kellene ismeretlenül ítélkezni és általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!