Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön nektek ez a ruha? (f22)
felső: new yorkeres fishbone póló
cipő: [link]
nadrág: [link]
Eddig ebben az alsóruhában járkáltam, most vettem újakat:
Ez tényleg gáz volt, vagy átlagos?
Sztem átlagos volt. Nem a ruha teszi az embert! :)
18/L
nem a ruha teszi az embert tényleg, de azt fontos megemlíteni hogy az új és a régi alsóruha ugyanannyiba került árban.
Szóval igényesség kérdése mire költ az ember. és ez azért számít. ma már nem vennék meg egy 15 ezer forintos (ami szarnak számít) kirándulócipőt utcai cipőnek, vagy egy rám 3 mérettel nagyobb rossz minőségű nadrágot (ami hamar szétkopott) 12 ezerért. Bár tudom, a levi's farmer 24 ezer volt, de azóta már 2 ilyen C und A-s nadrágom is szétment és egyik esetben sem tudtam normális méretet választani.
Szóval nem a ruha teszi az embert de azért kézben lehet tartani a külsőt.
Barátomnak egy full noname 3000 Ft-os kínain vett farmerja van, kínain vett pólóval és pulcsikkal.
Szerintem meg kvára nem számít a ruha ára és márkája, ha az összkép jó. Márpedig rajta jól állnak azok a ruhák. És semmivel sem kevésbé strapabíróbbak, mint akármilyen más márkás ruha.
Amúgy szerintem átlagos az öltözéked, nincs vele semmi gond.
ííí
nagyon nem...
Nem igazán divatos szerintem
De ha neked tetszik akkor oké
Egy nadrágban és egy egyszerű pólóban nincs semmi különös. Szerintem egy férfi az ingekben néz ki a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!