Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan írásokat keresek ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan írásokat keresek ahol a női gondolkodásmódról kapok felvilágosítást, hol tudok ilyeneket találni?

Figyelt kérdés

Természetesen ismerkedés kategóriába gondoltam ezeket a leírásokat, vagy pontosabbak legyünk a női gondolatmenetet szeretném megismerni, hogy mi alapján választanak, mit miért csinálnak stb...

Corey Wayne-t ajánlották valahol, de tőle nem találok semmit.

2017. szept. 5. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokta minden férfi kitárgyalni, kinek az arcára verné rá. Eléggé beszűkült gondolkodásúnak tűnsz.
2017. szept. 5. 14:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, első lecke: értelmes nőknek nem fogsz bejönni, ha ilyen alpári stílusban szoktál megnyilvánulni.
2017. szept. 5. 14:01
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Te jó isten...

Ki kellene menni a való életbe, és beszélgetni néhány értelmesebb nővel. Hiába olvasol te el hatmillió cikket, hogy elvileg hogy gondolkodnak a nők, ha amúgy antiszociális vagy, aki nem tud kulturáltan társalogni.

Ez most olyan, hogy suliban elolvastatnak veled 80 oldalnyit a középkori líráról, de akkor se fogsz tudni középkori regényt írni. Érted mit mondok? Nem az a lényeg, hogy te elméletben tudod, hogy a lányokra szépen kell mosolyogni, hanem hogy ezt magadtól, természetesen tedd a gyakorlatban.

Azt már le se írom, hogy nincs olyan, hogy női gondolkodásmód... Ráadásul az ilyen cikkeket általában olyan hímsoviniszta pasik írják, akik nőt is csak képen láttak még. Amúgy elég megnézni itt néhány kérdést a gyakorin.. itt is megyállandóan a "minden nő felszines" meg "a nőknek a gazdagok meg kigyúrt pasik kellenek" és egyszerűen nem hiszik el nekünk, hogy baromira nem így van. Mert ő férfiként jobban tudja, mint mi nők magunk.

És nem választunk semmi alapján. Hidd el nem mérőszalaggal meg szenzorokkal járunk randizni, aki megfog az megfog és ennyi. Van akinek a romatnikus pasik kellenek, vagy a karakteresebb arcúak, másnak a határozottabb, vagy mackósabb pasik. Ahány nő annyi ízlés, annyi gondolkodásmód. Ezt ne az internetről akard megtanulni.

2017. szept. 5. 15:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem egyedül álmodozol életed végéig arról, hogy kinek az arcára vernéd ki.

A férfiak nem erről beszélgetnek, hanem családot alapítanak, szeretnek, jól érzik magukat a szeretteikkel.

2017. szept. 5. 16:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Biróm ezt az álszent hozzáállást, akárkivel beszéltem férfiak közül 80-90%-ka, hogy hu de meghúznám a mari-t stb, megy orrba szájba a pontozás 10-es skálán, ribózás, másik nő kitárgyalása. Ha úgy tetszik Torrente filmek egy ferde tükröt mutatnak a férfiakról.

Egyszerűen kitárgyalják sokan, hogy mit gondolnak a másikról.

Valakiről hallottam valamit, aztán azzal a valakivel beszélgettem és kiderült, hogy több mint a 90%-ka hazugság, halál rendes egyén volt, arra célzok most, hogy sokan előítéletesek, köztük én is ilyen voltam, de megtanultam, hogy nem érdemes annak lenni.

Aki meg azt állítja, hogy antiszociális vagyok, nyugodtan beszélgethet velem privátba,rájön, hogy nem :)

2017. szept. 5. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
/r/TheRedPill. You're welcome. :D
2017. szept. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!