Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak felvilágositást tartani a suliban jővöre szeptembertől 5. es leszek évvesztes vagyok? 11/f
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 14:33
2/12 A kérdező kommentje:
mikor fognak felvilágositani elsőnek ment
2013. aug. 21. 14:37
3/12 anonim válasza:
Ha jól tudom 6.ban. Legalábbis nekem még akkor volt.
4/12 anonim válasza:
gondolom a kifejezésmódról van szó, szóval rögtön az első magyar nyelvtan és irodalomórákon :D
5/12 A kérdező kommentje:
szexből és hasonlokbol elözönek ment
2013. aug. 21. 15:07
6/12 anonim válasza:
Mondjuk apukád?
Ez nem az iskola dolga..oda tanulni jársz.
7/12 anonim válasza:
Jáj mitakarsz há?
Ne,ne,ne.Nem hiszem el.11 éves WTF?
Mivan felállt Dórára a felfedezőre?
Hova fajul a világ aztabüdöskurv...
8/12 anonim válasza:
Én hetedikes vagyok, és még nem volt. De nem is lesz. Szerintem ez a szülők dolga, bár lehet, hogy vannak olyanok akik túl hülyék ehhez, és csak butaságokat mondanának a gyereknek. pl.: Egyik osztálytársamé olyanokat mondott, hogy ne csókolózzunk, mert terhesek leszünk meg, hogy 14 éves kor után kötelező, különben soha nem tudunk.
12/L
9/12 anonim válasza:
Miért fontos ez? Egyrészt fiatal vagy még bizonyos dolgokhoz... még a viccet sem érted, a helyesírás fontos... Persze felvilágosítást szerintem kellene tartani az iskolákban, nekünk ötödikben főként a higiéniáról esett szó, de egy-két fiú már feltett kérdést a szexre vonatkozóan. Én csak annyit tudok javasolni, hogy ne a tinimagazinokat vedd alapul felvilágosításkor, mert már az én időmben is sok butaság volt benne! Van könyvtár, biológia könyv, ott is inkább az újabb kiadásúakat keresd. Vannak online cikkek, de azzal az a baj, hogy egy részüket hozzá nem értők írják, és elavult, téves információk is lehetnek bennük...
10/12 anonim válasza:
8.ban szokott lenni.. én 7.es vagyok de eddig egy szo se vot róla.. esetleg lehet 6.ban egésszégtan de az nem felvilágosítás.. nálunk a 8.osok gumit is kaptak... 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!