Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok járni olyannal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok járni olyannal, aki nem tud magyarul?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy nyilván jól beszéled az ő nyelvét. Zavarna ennek ellenére, hogy nem beszél magyarul?

2017. szept. 5. 08:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%
Perszehogy, a férjem sem tud, de én folyékonyan beszélem az ő nyelvét. Sose volt gond ebből.
2017. szept. 5. 09:16
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

"de olyan szinten nagyképűek az egyetemista/gazdag családból származó magyar pasik, hogy hihetetlen"

ez csak téged minősít, hogy milyen végtelenül ostoba és demagóg vagy, hogy egy bizonyos rétegből levontál egy egész társadalomra vonatkozó következtetést.

gyermeteg gondolkodásod miatt nem tudlak szánni, mivel nagyon fiatal és butácska lehetsz, és téged is szépen beszippantott a külföld majmoló média.

egyedül már csak azt nem értem, ha itt minden nő vágyik a külföldi férfiakra, lassan már a magasságokba emelik, istenítik őket.

néhányan már most is a nyugati álompasikkal élik az "amerikai álom" -típusú életüket, akkor mégis mi a fäsznak írogatnak egy magyar oldalra, magyar férfiaknak? :D

na ez viszont már tényleg szánalmas, hogy ennyire le kell alacsonyodni a napi megérdemelt "figyelemért" amit itt az oldalon akarnak egyes véglény nők megkapni.

2017. szept. 5. 09:26
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
#10 már ne is haragudj de te hány éves vagy? 13-14-nél nem lehetsz több, abból a sok hülye általánosításból következtetve, amit leírtál.
2017. szept. 5. 09:33
 14/24 A kérdező kommentje:
#12 inkább az a gyerekes, hogy a sértettségedet úgy adod ki, hogy lebutázol, az oviban vagyunk talán? :D Nemis ismersz, így nem kéne ilyen szavakkal dobálóznod, főleg úgy, hogy nem igaz. Nem azt mondtam, hogy minden magyar pasi bunkó és nagyképű, de sajnos elég sokan, ellenben külföldiekkel eddig csak jó tapasztalataim vannak. És amint láthatod, nem csak nekem, szóval nem a levegőbe beszélek...
2017. szept. 5. 10:25
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem. Én külföldön dolgozok, már több lánynak is tetszettem a munkahelyemen, de egyikkel se akartam kikezdeni. Sokszor még magyarul sem vagyok képes kifejezni az érzéseim, nem még más nyelven...
2017. szept. 5. 10:34
 16/24 anonim ***** válasza:

sértődöttség? ugyan már...nagyon el vagy tévedve Emese.

szerinted érdekel, hogy a délelőttönként ide írogató háztartásbelik, akik unalmukban már nem tudnak mit kezdeni magukkal, majmolják a nyugati életet meg a külföldi férfiakat?

pont leszarom, elhiheted.

kizárólag csak azért írtam a kérdés alá, mert az viszont már kurvärä idegesítő, hogy ez a néhány nő rendszeresen tolja itt a nagyobbnál nagyobb bullshit-eket, mint ahogy te is.

2017. szept. 5. 10:45
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha zavarna, nem élnék húsz éve boldog házasságban a férjemmel.

És mindkét gyerekünk beszél magyarul, annak ellenére, hogy itt járnak iskolába.

Erre nagy súlyt fektettem, és meg is lett az eredménye.

Ha Magyarországra látogatunk, csak egy kis akcentusból lehet észrevenni, hogy nem ott születtek, mert a nyelvet perfektül beszélik.

2017. szept. 5. 11:09
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Én egyetértek az utolsó véleményével, csak titeket minősít az, hogy volt néhány rossz élményetek (amiket amúgy magatknak is köszönhettek, hiszen ti választottatok az adott kategóriából partnert! - gazdagabb családból származó egyetemisták, komoly elvárások vannak itt kérem...) egy bizonyos kategóriába tartozó férfiakkal, és ez alapján a kis minta alapján ti olyan statisztikát készítettetek a fejetekben, ami amúgy egy sokkal nagyobb réteget foglal magába, ergo általánosítottatok. Az ilyen buta nőktől az Isten mentsen meg! A kislánynak, akinek az édesapja a mindene, ezt nem tudom felróni, nekem is a példaképem az édesapám.
2017. szept. 5. 11:12
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Mi két éve vagyunk együtt. Amikor összejöttünk, akkor új voltam az országban, igaz elötte tanultam egyedül a nyelvet, de nem nagyon beszéltem, így az első hónapban angolul beszéltünk, egy hónap után, mondtam neki, hogy ez így nem mehet tovább és azóta soha többet nem beszéltünk angolul, csak az ő nyelvén és soha nem volt konfliktus a nyelv miatt, még az elején se, amikor nagyon limitált volt a szókincsem.

Ő viszont már sokszor mondta nekem, hogy nagyon örül, hogy beszélem a nyelvét, mert nem tudná elképzelni, hogy olyan kapcsolatban legyen, ahol nem az anyanyelvén beszélnének.

2017. szept. 5. 11:14
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Igen, ha tényleg jól (értem ezalatt, felsőfok vagy magasabb szinten) beszélem az ő nyelvét vagy mindketten egy közös nyelvet. Én pl. angolul tudok olyan jól, hogy ne zavarjon.
2017. szept. 5. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!