Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudnék senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnék senkivel járni, még olyannal se aki tetszik?

Figyelt kérdés
Egy srác akit már régebben is ismertem rámnyomult egy buliba ahová a legjobb barátnőmmel mentem. Táncoltunk meg csókolóztunk és nagyon megtetszett. Másnap elkezdtünk chaten is beszélni és találkoztunk is. Nagyon tetszettem neki én is de 6év van köztünk és ez zavarta. De találkozgattunk akkor mindig csókolóztunk meg ölelkeztünk. Később amikor mentem fel a legjobb barátnőmhöz azzal fogadott hogy a srác aki tetszett olyanokat írt neki hogy kéne találkozni kettesben stb. eléggé kiakadtam ezen de nem is ez volt a legrosszabb hanem hogy a legjobb barátnőm is flörtölt vele pedig tudta hogy nagyon bejön. Ez kb egy hónapja volt azóta ők össze is jöttek. A barátnőm pedig csak ez után kérdezte meg hogy zavarna e engem. Azt mondtam hogy nem de természetes hogy zavar. Azóta sokan össze akartak velem jönni de engem nem érdekel senki akármilyen helyes vagy kedves. Most úgy érzem hogy hátbaszúrtak és nemtudok senkivel kapcsolatot kialakítani. Nem tudnék senkivel összejönni és nemtudom hogy miért van ez, hiába "tetszik" valaki ha szóba jön a kapcsolat nem érdekel már:/ fogalmam sincs hogy miért van ez. Nektek mi erről a véleményetek?

2012. okt. 5. 18:42
 1/2 Csillag25 ***** válasza:

Szegénykém, ez aztán a kellemetlen helyzet!

Igazából ez mind azért van, mert mélyen megbántottak, és most sem nőben, sem férfiban nem tudsz megbízni. Amikor majd a lelked lenyugszik kicsit, akkor nyitottabb leszel a kapcsolatokra, de szerintem addig ne görcsölj rajta, hanem próbáld meg feldolgozni. Minden vissza áll majd a régi kerékvágásba, ha már a helyére kerültek a dolgok benned! Kitartás... :) 25/L

2012. okt. 6. 01:26
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. okt. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!