Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a média felelősek azért, hogy a nők így éreznek?
Velem egykorú nőtársam kérdése ihlette ezt a kérdést, amelyben azon aggódott, 23 évesen lehúzhatja-e már a rolót.
Lehet, az én készülékemben van a hiba, de nekem még eszembe sem jutott, hogy én akkor most öreg lennék, lejárt áru (ahogy itt egyes férfiak szoktak hivatkozni a nőkre egy bizonyos kor felett), vagy bármi is változott volna az elmúlt 2-3-4-5 évben, maximum jó irányba.
Még mindig nem érzem azt, hogy én most akkor a nőiességem csúcsán lennék, és innen most csak lefelé, de még azt se, hogy egyáltalán a nőieségem csúcsa felé közelítenék. Lélekben leragadtam 16-nál, és jól érzem magam.
A 25-től se félek, a 25 és 30 közti nőismerőseim jóvoltából csupa pozitív példa van előttem. Megtalálták a stílusukat, csinosabbak, mint a 20-as éveik elején.
Nem érzem azt, hogy nekem már bármibe is késő belekezdeni, vagy hogy akkor most már lefeküdhetek és temethetem magam.
Én is olvastam már itt férfikommentelőtől, aki már legalább a harmincas évei második felét taposta, hogy 16 felett már nem nő a nő, mert nem olyan kemény a melle. No comment.
Szerintem meg ponthogy vannak olyan nők, akik 30, sőt, 40 felett kezdenek el igazán ragyogni, addigra találják meg önmagukat.
Illetve hallottam olyat is, hogy a tinédzserek énképét az is befolyásolja, hogy a TV-sorozatokban (főleg a 90-es végi, kora kétezres évekbeli sitcom-okban, de ma is sokszor) 30-35 közötti színésznők alakítanak 20-25 év körüli szereplőket, és 20-25 közöttiek a 16-17 éveseket, és ez összezavarhatja őket
És akkor mi lesz 40 éves kor felett?.. Csak elviselik egymást?
Ma kirakatot szeretnek az emberek, és sokan a külsőt szeretik, nem a személyt. Ez mindkét nemnél probléma. Társkapcsolatot kell építeni, ahol számíthatnak egymásra később is, nem pedig ilyen felszines, megjátszott testkapcsolatot.
39F
És akkor mi lesz 40 éves kor felett?.. Csak elviselik egymást?
Mire célzol ezzel, utolsó?
Média = férfiak
Megnézed hollywood-i színésznőket, hogy miket nyilatkoznak erről. Ha legalább fele-fele lenne a médiában a nemek aránya, már régóta lett volna Broad City például. Én több olyan nőt ismerek, mint Sex and the City-set. Legtöbbjük mix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!