Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátható párkapcsolaton belül a fizikai erőszak?
Figyelt kérdés
Írnátok arról,hogy a ti környezetetekbe fordult-e már elő?2017. szept. 2. 18:11
11/16 A kérdező kommentje:
Az erőszak nincs nemhez kötve.Úgy értettem ha pasi megüt csajt,vagy vice versa.
2017. szept. 2. 19:13
12/16 anonim válasza:
Nálunk sem és a környezetemben sem fordult elő ilyen, nem a barbár proli körökben mozgunk, ahol az ilyesmi belefér.
13/16 anonim válasza:
Szerintem, nem. Ha egyszer megtörtént, túl nagy az esély (szintte biztos), hogy lesz folytatás.
14/16 anonim válasza:
A verés a manipuláció egyik formája. Aki veri a párját, az egyrészt nem szereti a párját, másrészt uralkodni próbál rajta. Sok esetben az elkövetők, akár férfiak, akár nők, váltogatják a taktikájukat, de a cél mindig a párjuk feletti irányítás megkaparintása. Akár kedveskedéssel, akár ordítással, veréssel, sírással. Sok minden előfordul az arzenálban. Ha bárki ilyen helyzetben van, egy gyógyszer létezik: szedd össze a bátorságodat, és beszélj a helyzetről valakinek, akiben megbízol, de készülj fel, hogy a manipuláló őrjöngeni fog, amiért elmondtad a titkot. Merthogy ugye erről nem szabad beszélni. Viszont hosszú távra meg fogja oldani a problémát. Sajnos van tapasztalatom ilyen téren 43/F vagyok.
15/16 anonim válasza:
Egy ilyen kapcsolatom volt.Azt hittem az első után nem lesz több,hát lett még 1-2 .. Az ilyet nem lehet megbocsájtani soha,sem elfelejteni,már csak ez miatt is örülök hogy már nem vagyunk együtt.
16/16 anonim válasza:
Igen, előfordult, velem.
Szexuális erőszak... kb. addig a pontig voltunk együtt. Utána addig laktam vele, míg albérletet találtam és leléptem.
Csak akkor bocsátható meg, ha hisztériás rohamból egy pofon tud kihozni (hálisten nem vagyok pánikbeteg, pl.), vagy ha álmában véletlenül megüt. A páromnál volt már rá példa, meg arra is, hogy majdnem lelökött az ágyról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!