Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat szerintetek, hogy ez hasonló esetek miatt van?
Kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
"Hasonló eset": https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok.
Nem vagyok híve az áldozathibáztatásnak, de itt (hiába volt részeg a csaj) nem volt magatehetetlen, plusz gyakorlatilag semmit nem tett azért, hogy egy ilyen helyzetet megelőzzön. Olyan helyen/szituációban, ahol nincs aki figyeljen vagy legalább vigyázzon, nem fogyasztok annyi alkoholt, hogy ha az én kontrollom meg is szűnik; más már ne is legyen.
Persze a pasi fejére se teszek koronát. Egy részeg not megszopatni nem valami hú de nagy dicsőség.
Dehát itt erőszakról voltaképp nincs szó.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell így a torkának esni és pl. lotyózni, de hát tudjuk jól, hogy a fák népe csupa hiba nélkül való tökéletes ember, hibátlan erkölcsökkel, akik az életben nem követtek el hibát és nem is fognak.
Van aki kihasználja az alkalmat ha látja hogy ki van ütve a nő, ráveszi hátha az nem emlékszik majd semmire. Elég gusztustalan tett így szexhez jutni, de a csajnak sem kellene hulla mákra innia magát.
Ezért kell mértékkel inni és taxit hívni amikor a bulinak vége.
Nőként sem tudok párhuzamot vonni.
Talán mert sose voltam olyan részeg, hogy vadidegen pasikat szopkodjak.
Ennek az esetnek köze nincs az erőszakhoz. Attól, hogy a nő reggel szégyelli a viselkedését és megbánja, még nem lesz belőle áldozat. Egyszerűen adott helyzetben jobban esik a lelkének, ha a pasit tudja hibáztatni.
Teszem azt, ha drogot tesznek az italába, és a pasi úgy viszi szobára, az egy teljesen más szituáció!
A példád egy nagy merő hülyeség, mivel semmi köze a nemi erőszakhoz, ahogy itt 100%-ig midenki jelezte eddig..
Ennyi erővel összehasonlíthatnád a gumimacikat is a Démonok közöttel, csak hogy hasonló hülye párhuzamot keressek olyanban, amibe semmi nincs..
A esetben a lerészegedő és meggondolatlan dolgokat tevő személyről beszélünk, amit másnap szégyell. B esetben meg van a nemi erőszakról a kérdésed.
HA te nem érted a 2 között a különbséget, akkor kb annyit érsz, és felesleg itt magyarázni bármit is, ellenben kiábrándító.
Ja és nem miden férfi ennyire primitív, kérlek. Az én párom sosem volt közömbös, bár ő nem is egy primitív tuskó..
N
Ok, elvonatkoztatva a példától, értelmes ember akkor sem hibáztatja egy nemi erőszak esetén az áldozatot. Az erőszaktevő az erőszaktevő, az hogy nem tudja megvédeni magát valaki, nem ok a nemi erőszakra, nem állatok vagyunk..
Az erőszaknak beállításról meg annyit, hogy a példában sem volt beállítva erőszaknak, a kérdező maga írta:
"Erőszaknak én se gondolom, közel se, nem is említettem ilyet sehol." +1 ok amiért hülye példa volt
Szóval semmilyen körülmények között nem tartom értelmes embernek, aki szerint a nemi erőszak az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!