Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire normális, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire normális, hogy az unokatesómat nem engedi el a pasija velem pár napra a Balatonra?

Figyelt kérdés
Mi az egyáltalán, hogy nem engedi? 20 éves a lány. Ráadásul utószezon van, mitől fél bepasizik vagy mi? Mi van Bogláron amitől annyira óvnia kell? Mondtam van hely, jöjjön ő is, de neki már elkezdődött a suli,nem ér rá.
2017. szept. 1. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a haverom járt így. Minden héten eljártunk valamerre, de mióta párkapcsolatban van összesen egy alkalommal engedte el az asszony otthonról az utóbbi másfél évben.
2017. szept. 1. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem normális. Főleg, hogy az unokatesójával sem engedi el. Egyáltalán az "elenged" dolog már nagyon gáz. Attól, hogy együtt vagyok valakivel nem leszünk összenőve, meg nem is lesz az anyám, hogy engedélyt kelljen kérnem tőle. Más dolog, ha annyit mond, hogy hát nem nagyon örülne neki ha elmenne, meg más dolog megtiltani. Ilyen emberrel nem szabad együtt maradni hosszú távon. Itt nem óvni akarja a másikat, hanem irányítani meg dominálni.
2017. szept. 1. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Hülye is az unokatesód,hogy ugrál ennek a görénynek,már ne haragudj! Ha valaki ilyet ad parancsba,hogy tiltsak le valakit,onnantól kezdve csak múlt időben beszélnék róla.
2017. szept. 3. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nevű, ha a párom ilyesmit kijelentene, addig a pontig lennék vele.

Nem a tulajdona vagyok, és ha nem bízik bennem, teljesen felesleges a további időfecsérlés.

És szerintem normális, ha én elmegyek a barátnőimmel kiruccanni, ahogy az is, hogy ő a barátaival sörözik vagy leugranak pár napra Balcsira.

2017. szept. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!