Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha felnőttként még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha felnőttként még mindig filmes karakterek teteszenek?

Figyelt kérdés

Normális vagyok elvileg, és már jó ideje komoly párkapcsolatban is.

Viszont néha filmezéskor nagyon meg tud tetszeni egy-egy karakter (külsőre, jellemre), végig izgulom érte a filmet-sorozatot, képes vagyok egy egy jelenetet visszanézni, de olyan is volt már, hogy meghalt, és megsirattam.

Maguk a színészek nem érdekelnek, csak az aott karakter, akit alakítanak.

L

2017. szept. 1. 08:22
 1/9 A kérdező kommentje:
tetszenek
2017. szept. 1. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Akkor te vagy az, aki Izaurának is gyűjtött volna, igaz?
2017. szept. 1. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez betegsèg
2017. szept. 1. 08:32
 4/9 A kérdező kommentje:

2, akkor én szerintem még sehol se voltam :D

Amugy férfi karakterek szoktak megfogni, nem nők

2017. szept. 1. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan sorozatok (nem az izaura), amik tenyleg kepesek megfogni az embert es erzelmeket kivaltani belole.

Ferfikent is van, hogy meghatodok egy-egy sorozaton. Filmeken nem szoktam, mert 1.5 - 2 ora alatt nem tud behuzni a film, hogy erzelmek alakulhassanak ki, de mondjuk most nemreg neztem ujra a FRIENDS-et es amikor Chan megkerte Mon kezet, akkor ott kvazi orultem nekik.

Vannak olyan jatekok, amik szinten kepesek ilyenekre (last of us, witcher 3, beyond two souls...etc). Persze akinek az erzelmi intelligenciaja a beka segge alatt van, az ezeket kirohogi, de egyaltalan nincs ezzel baj.

ps: Aki mondjuk elmegy Han Solo temetesenek 1 eves evfodulojara, az kicsit mar debil, de az adott pillanatban aterzett erzelmekkel nincs baj. Ez lenne az ertelme ezeknek.

2017. szept. 1. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Te jo eg..mik vannak..😂😂😂
2017. szept. 1. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó esetben egy film pont ezt váltja ki a nézbl, az érzéseket. Hohy ez ilyen különlegesnek tűnik, csak azért van, mert mostanában egy csomó sekélyes szart csinálnak.
2017. szept. 1. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:

*nézőből

*hogy

2017. szept. 1. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt én is csinalom, felnőtt nó létemre :D csak ne beszélj róla! Fejben mindent lehet ;)
2017. szept. 1. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!