Unokatesómat megleptem egy tábla csokival, de azóta fel sem hívott. Ez így normális?
Egy munkahelyen dolgozunk egy irodában. Szabin voltam, hoztam neki a nyaralásról egy csokit, amit letettem az asztalára és ráírtam pár kedves mondatot és, hogy kitől kapta.
Aznap pont elkerültük egymást és azóta sem találkoztunk, viszont sem egy sms-t sem egy hívást nem kaptam tőle, hogy köszönöm szépen vagy valami.
Ellenkező esetben én valamilyen formában megköszönném, viszont nem tudom, hogy csak én tennék-e így van tényleg elvárható lenne valamilyen visszajelzés.
A csokit tuti megkapta és a cetlit is látta.
en is azt " varnam" , hogy jelezzen, hogy megkapta. ugy ereznem, hogy ennyire sem meltat, amikor en pedig gondoltam ra, es forditott esetben nekem is jol esne, ha visszajelezne. nem azt varnam, hogy orakig hala enekeket zengjen, de azert egy email vagy egy sms a minimum.
off: biztos, hogy megkapta?
Lehet, hogy maganeleti gondjai vagy tobb dolga van es meg nem ert ra de ha talakoztok, szobahozza.
De lehet, hogy szimplannem tartja fontosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!