Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy ideáll a fejembe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ideáll a fejembe a "férfiról" nagy ő-ről, de mások szemébe ez az ideál cseppet sem férfias. Ez idő múlásával változik?

Figyelt kérdés

Az én pasi ideállom nagyon fura. Mert álmaim pasija: 167-174 cm.

Kék vagy barna de nagyon csillogó szemek, barna haj. Rühellem a szört a férfiakon, csak a lábon tűröm meg. Utálom a borostát az arszörzetet. Nem muszáj izmosnak lennie csak épp annyira h mellettem jól mutasson.

Az a gond, hogy a korosztalyomban nincsenek ilyen fiúk... ha megtetszik egy srác kiderül, hogy fiatalabb nállam 2-3-4 évvel. Ami engem kissé zavarna, mert nem akarok pedofilkodni, vagy én kikezdeni fiatalabb fiúkkal. Kiskorom óta amióta az eszemet tudom ez tetszik. Nem a szőrös magas izmos pasik akik nagyrészt a csajoknak igen, hanem ez ilyen gyerekarcú , csillogó szemű vidám nagyfiúk.

Ez fog változni? Baj, hogy ilyen vagyok? Mas lányoknak vannak ilyesmi ideáljai ?

2017. aug. 31. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem azért hívlak kislánynak, mert máz az ízlésvilágunk, hanem az értelmi éretlenséged miatt (" Kislanynak hívsz, miért is? Azért mert az izlésvilágom más mint a tiéd?" :D :D :D, na ez a kijelentésed is éretlenségre utall). A kettő azért különböző.

27 éves vagyok, tehát, akkor te 7 éves vagy? :D

"felnőt" helyett felnőtt

Ékezeteket se ártana használni a válaszaidban.

Kérdésed CSAK a külsőségekről szól. Tehát, ha tisztában vagy a belső tulajdonságokkal, akkor illett volna azt is beleírni, és akkor nem fog senki felszínes p..csának gondolni téged, mert akkor tudjuk, hogy tisztában vagy a belső értékekkel és most csak a külső érdekel.

És az is értelmi éretlenségre utal, hogy foglalkozol mások véleményével a saját magánügyeddel kapcsolatban.

"de mások szemébe ez az ideál cseppet sem férfias." És...? Ki nem sz..rja le, hogy ki mit gondol erről?

2017. aug. 31. 18:44
 12/14 A kérdező kommentje:

És az is értelmi éretlenségre utal, hogy foglalkozol mások véleményével a saját magánügyeddel kapcsolatban. “

Am már bocsánat, de ez az oldal nem ezért lett kitalálva?

Miért regisztráltál fel?

Azért, hogy 67%-ban hasznos válaszokat adj?

Nagylány! Ha igazán fontosnak találod a belső értékeidet, akkor javaslom használd fel arra, hogy nem sértegetve írogatsz a 27 éves fejeddel, vagy ha már ekkora feszültséget váltott ki belőled ez a kérdés javaslom, ne maradj egy ilyen oldalon, mert nem neked való, és hamar lecsökken a 67%-od nullára.

2017. aug. 31. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
2 "felnőtt" nő vitázik... Fantasztikus! :D
2017. aug. 31. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak a kommemteket jöttem olvasni
2017. aug. 31. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!