Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ideáll a fejembe a "férfiról" nagy ő-ről, de mások szemébe ez az ideál cseppet sem férfias. Ez idő múlásával változik?
Az én pasi ideállom nagyon fura. Mert álmaim pasija: 167-174 cm.
Kék vagy barna de nagyon csillogó szemek, barna haj. Rühellem a szört a férfiakon, csak a lábon tűröm meg. Utálom a borostát az arszörzetet. Nem muszáj izmosnak lennie csak épp annyira h mellettem jól mutasson.
Az a gond, hogy a korosztalyomban nincsenek ilyen fiúk... ha megtetszik egy srác kiderül, hogy fiatalabb nállam 2-3-4 évvel. Ami engem kissé zavarna, mert nem akarok pedofilkodni, vagy én kikezdeni fiatalabb fiúkkal. Kiskorom óta amióta az eszemet tudom ez tetszik. Nem a szőrös magas izmos pasik akik nagyrészt a csajoknak igen, hanem ez ilyen gyerekarcú , csillogó szemű vidám nagyfiúk.
Ez fog változni? Baj, hogy ilyen vagyok? Mas lányoknak vannak ilyesmi ideáljai ?
Nem azért hívlak kislánynak, mert máz az ízlésvilágunk, hanem az értelmi éretlenséged miatt (" Kislanynak hívsz, miért is? Azért mert az izlésvilágom más mint a tiéd?" :D :D :D, na ez a kijelentésed is éretlenségre utall). A kettő azért különböző.
27 éves vagyok, tehát, akkor te 7 éves vagy? :D
"felnőt" helyett felnőtt
Ékezeteket se ártana használni a válaszaidban.
Kérdésed CSAK a külsőségekről szól. Tehát, ha tisztában vagy a belső tulajdonságokkal, akkor illett volna azt is beleírni, és akkor nem fog senki felszínes p..csának gondolni téged, mert akkor tudjuk, hogy tisztában vagy a belső értékekkel és most csak a külső érdekel.
És az is értelmi éretlenségre utal, hogy foglalkozol mások véleményével a saját magánügyeddel kapcsolatban.
"de mások szemébe ez az ideál cseppet sem férfias." És...? Ki nem sz..rja le, hogy ki mit gondol erről?
És az is értelmi éretlenségre utal, hogy foglalkozol mások véleményével a saját magánügyeddel kapcsolatban. “
Am már bocsánat, de ez az oldal nem ezért lett kitalálva?
Miért regisztráltál fel?
Azért, hogy 67%-ban hasznos válaszokat adj?
Nagylány! Ha igazán fontosnak találod a belső értékeidet, akkor javaslom használd fel arra, hogy nem sértegetve írogatsz a 27 éves fejeddel, vagy ha már ekkora feszültséget váltott ki belőled ez a kérdés javaslom, ne maradj egy ilyen oldalon, mert nem neked való, és hamar lecsökken a 67%-od nullára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!