Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából kérdés meg megjegyzés is egyben. Miért az ilyen pasikra buknak a nők?
Nem tudom miért az állatok kategóriába tetted, azért nem vagyunk mi magyar nők ekkora állatok. :D
Soha nem buktam kigyúrt pasikra, egyenesen visszataszítónak találom az ilyen felpumpált izomzatot. Az tény, hogy tetszenek a sötét hajú férfiak, nekem ez tűnik szépnek, de ugyanúgy szépnek látok egy szőkét vagy más világos hajút.
De ha már elsőre az állatok kategóriába tetted megsúgom, hogyha egy "kevésbé sármos" pasi az utcán kutyát sétáltat ötször előbb megszólítom mintha egy kigyúrt magas menne napszemüvegben. Kinek mi jön be.
Férjem szőkésbarna hajú, 170 cm (tehát nem túl magas), kék szemű, hófehér bőrű (nyáron csak ég, de nem barnul), pocakos alkat.
Előtte is szőke egyáltalán nem, sportos, inkább mackós alkatú barátaim voltak.
Férjemmel már 12 éve élünk boldogan, egy gyönyörű szőke kék szemű fiunk van...
Nem tudom, miért kell így általánosítani.
Azért a magyar valóság azt mutatja, hogy nem csak a brazil szappanoperák főhőseinek vannak barátnői/feleségei.
A hiba az lehet, hogy rossz helyen keresel. Mert ha "nagy mellű szőke vékony plázacicákra" buksz - tehát neked ők a NŐK - , akkor valóban azt láthatod, hogy az általad leírt férfitípus mindig elhappolja őket előled. Ha hús-vér igazi nő is "megfelel" neked, hidd el, hamar találsz párt.
A mi családunkban mindenki szőke és vörös, fehér bőrrel. A férfi rokonoknak is van feleségük, párjuk.
Kifejezetten bukom a fekete hajú férfiakra, ugye ellentétek vonzzák egymást, de soha nem volt ilyen. Barna, szökés barna pasijat voltak, fehér bőrrel. Jó pár doboz tejfölt wlkrnegwttem
Jó pár doboz tejfölt elkenegettem leégett férfi vallakon.
Máshol is ilyen az ideál. Nem magyar találmány a latin szerető fogalma.
Ez megint csak egy jó kifogás annak, akinek nem jön össze a csajozás. Hogy persze, csak azért mert nem vagyok kreol bőrű kisportolt meg magas... Hidd el minden nőnek más az ideálja, nem azért nem jön össze veled, mert te nem a leírt kinézetű vagy, hanem mert nincs semmi ami megfogná a személyiségedben. Mellesleg nekem is teljesen más az "ideálom", mint amit leírtál, párom is teljesen más.
És szerintem senki nem ítéli el, hogy melyik pasi milyen csajokra bukik. Keressen olyat hát mit bánom én. El kell fogadni, hogy ha valakinek nem tetszel, ennyi.
Neked elmentek otthonról az biztos, legalábbis minden esetre ilyen kifogásokkal nyugtatod magad!
Általánosítás amit írsz, de ha a férfiakról tesz valaki általánosítást, akkor egyből haraptok...
Nem, nem minden nőnek az ilyen férfiak az ideálja, nekem bejön a szőke hajú, fehér bőrű pasi is, és a barna szemű, barna hajú is.
Ami ki van zárva nálam, az a kreol bőr, ne kelljen firtatnom, hogy miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!