Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazából kérdés meg megjegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Khujber89 kérdése:

Igazából kérdés meg megjegyzés is egyben. Miért az ilyen pasikra buknak a nők?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a nők a magas sötét hajú és szemű krrol bőrű kigyúrt pasikra buknak. Legalább kettő feltétel teljesül itt akkor már nyert ügyük van a magyar nőknél ellentétben mondjuk a vékony fehér bőrű középmagas férfiakkal. 72kg vagyok 172cm) bezzeg ha egy férfi meg a nagy mellű szőke vékony plázacicákra bukik akkor már egyből elítélik őt. Komolyan már sokszor elgondolkodtam vajon Németországba vagy másik országba is ez a női ideál? Szerintem nem..

#ez a nöi ideál?
2017. aug. 22. 12:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem kifejezetten nem jonnek be a kreolok, egy egeszsegesen lebarnult alapbol feher ferfi maximum ami bejon. A baratom meg nalad is vekonyabb, szoke haju, zold szemu ferfi. A sotet haj sotet szem a legsnasszabb parositas, ritka jokepunek kell lennie valakinek ahhoz, hogy ne tartsam unalmasnak ilyen szinekkel.
2017. aug. 22. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Én nő vagyok és nekem pl. ezek a férfiak jönnek be:

[link]

[link]

[link]

Nem mondom hogy Jason Momoa típusúak nem jönnek be, de nem jobban mint akiket linkeltem - a sötét haj tényleg sokkal jobban tetszik, de a bőrszín/szemszín nem érdekel, meg az sem, hogy mennyire izmos valaki (bár jobban tetszik az, ha egyáltalán nincs valaki kigyúrva). A magasság meg csak annyiban érdekel, hogy nálam magasabb vagy velem egymagas legyen - én 170 cm vagyok.

Szerintem ennyi preferenciája lehet valakinek, bár engem a jó külső nem igazán fog meg, inkább az intelligencia.

2017. aug. 22. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Fura általánosítás. Nekem "csak" annyi volt mindig a kritériumom, hogy a pasi magasabb legyen nálam...aztán egy olyan férfit szerettem meg, akivel egy magasságban voltunk. A mostani párom igaz, hogy 182 cm, viszont abszolút nem a férfiideálom, ennek ellenére szeretem és vele vagyok egy évtizede.

Nyilván a külső az ami megfog, de ha valakinek megismered és megszereted a személyiségét, akkor már nem a külseje a legfontosabb.

2017. aug. 22. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én rendkívül kedvelem az általad leírt férfitípust, mégis ettől merőben eltérővel készülök leélni az életem. Kétbites a világképed, ez a baj, nem a nők..
2017. aug. 22. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
29%
A hajszín és a bőrszín az mellékes, ízlés kérdése. A kigyúrtság meg egyszerű felszínesség a nők részéről. Legyen izmoktól széthasadó nagy melák, mit számít az, ha ostoba mint a napon felejtett samottégla, ha meg erőszakos kötekedő, az meg külön izgi, mert olyan domináns és férfias, ahhhhh nedvesbugyi :$$$$ belső értékek minek? Neki sincs egy se.
2017. aug. 23. 00:40
 16/16 A kérdező kommentje:
Én például az általam leírtakat tapasztalom magyarországon. Nem megy a csábítás, mentegetőzés. Legyen így elfogadom a negatív kritikát is nincs ezzel semmi. Külföldön összejött nem egy se kettő nem dicsekvés csak írom. Az ország nevét most nem írom le. Magyarországon még vhogy nem. Azért sikerült állatos kategóriába írni mer nem engedte vmiért megváltoztatni a teló. Egyébként köszönöm válaszokat
2017. aug. 24. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!