Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából kérdés meg megjegyzés is egyben. Miért az ilyen pasikra buknak a nők?
Én nő vagyok és nekem pl. ezek a férfiak jönnek be:
Nem mondom hogy Jason Momoa típusúak nem jönnek be, de nem jobban mint akiket linkeltem - a sötét haj tényleg sokkal jobban tetszik, de a bőrszín/szemszín nem érdekel, meg az sem, hogy mennyire izmos valaki (bár jobban tetszik az, ha egyáltalán nincs valaki kigyúrva). A magasság meg csak annyiban érdekel, hogy nálam magasabb vagy velem egymagas legyen - én 170 cm vagyok.
Szerintem ennyi preferenciája lehet valakinek, bár engem a jó külső nem igazán fog meg, inkább az intelligencia.
Fura általánosítás. Nekem "csak" annyi volt mindig a kritériumom, hogy a pasi magasabb legyen nálam...aztán egy olyan férfit szerettem meg, akivel egy magasságban voltunk. A mostani párom igaz, hogy 182 cm, viszont abszolút nem a férfiideálom, ennek ellenére szeretem és vele vagyok egy évtizede.
Nyilván a külső az ami megfog, de ha valakinek megismered és megszereted a személyiségét, akkor már nem a külseje a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!