Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mennyire fér bele egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mennyire fér bele egy "friss" kapcsolatba, hogy a párja belekutasson az üzeneteibe?

Figyelt kérdés

3hónapja vagyok együtt a párommal. Érzem, hogy ő szerelmes, viszont én azt érzem, hogy vannak érzéseim felé, de nem alakultak ki még komolyabb érzelmek iránta. Nem tudom, hogy egyáltalán kialakul-e.

Őszinte voltam hozzá, és elmondtam mit érzek. Kiborult nagyon, remegni kezdett, és a szeme is könnyes volt, félt hogy elveszít. Hazamentem, mert nem láttam értelmét, hogy mellette legyek, mert fel kellett dolgoznia, amit mondtam.

Pár napot külön töltöttünk, azután találkoztunk. Nem lett kimondva, hogy legyen vége a kapcsolatunknak, viszont ott megtört nála valami.

A telefonom le van kódolva, de ő az első perctől tudta mi a kód rajta. Soha nem dugtam el előle a telefont, nem vittem magammal semerre, mindig ott volt, ahova éppen letettem.

Miután újra találkoztunk együtt aludtunk, és amíg elmentem reggel zuhanyozni, belenézett a telefonomba,végig az összes bejövő üzenetemet, emailen,facebookon,instan, sms-eket. Azt gondolta, hogy az érzelmeim egy másik férfi iránt irányultak, ezért belenézett.

Nem gondolom úgy, hogy a kettő összefügg. Egyszerűen nem így alakult ez az egész, de ettől még nem hiszem, hogy bele kellett volna nézni az üzeneteimbe. A válasza az volt, hogy nem akar elveszíteni, és túlságosan féltékeny.

Nektek ez mennyire fér bele?

2017. aug. 30. 18:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltok, hogy ez nem a pár közötti bizalomról szol, hanem egy idegennek semmi köze a gyerekkori baratoj, rokonok életéhez. Rettentően kiborulnek, ha egy barátnőm a bizalmas tardslgasunkat a 3 hónapja ismert pasijaval megosztaná.
2017. aug. 30. 20:29
 22/25 A kérdező kommentje:

Vannak érzéseim iránta, ha nem lenne, nem lennék Vele. A közös élményeinket megörökítettük telefonnal, és a képek miatt mondtam el mi a kódom. És ez fordítva is így volt, én is tudtam az ő telefonjához a jelszót, és előre szóltam neki, ha megnézem a képeket a telefonjában. De soha semmi mást. Ha írtak is neki messengeren, szóltam neki rögtön, és nyújtottam felé a telefont.

Igazából véleményre voltam kíváncsi, és mielőtt eldurvul a helyzet, és más szemszöget próbál egyes hozzászóló megközelíteni, itt be is szeretném zárni ezt a témát.

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

2017. aug. 30. 20:46
 23/25 anonim ***** válasza:
61%
Még egy 50 éves házasságba sem férne bele nálam ilyen kutakodás.
2017. aug. 30. 20:53
 24/25 anonim ***** válasza:

egy nem friss kapcsoltba se fér bele

gusztustalan

2017. aug. 30. 22:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Semennyi idő után nem fér bele nálam.

Nem titkolózunk egymás előtt, simán otthagyjuk a gépet/telefont bekapcsolva, mindenbe belépve mikor egyikünk elmegy tusolni, de egyikünk se néz bele.

Ha pl csak a párom gépe van bekapcsolva, akkor megkérdezem hogy megnézhetek-e rajta gyorsan valamit, vagy felveszem a telefonját ha átkiabál a szomszéd szobából vagy vezet, vagy van hogy mondja hogy írjak rá xy haverjára facebookjából...

De olvasgatni, turkálni, főleg a tudta nélkül eszem ágában se lenne. Meg neki se.

Nincsenek titkaink egymás előtt, de privát szféra jár mindenkinek, ráadásul ha pl egy ismerősöm mondjuk nekem leír facen valami bizalmasabb infót, ahhoz a páromnak semmi köze - meg nekem se az ő barátai privát dolgaihoz. Ha megtudnám, hogy egy barátnőm pasija olvasgatja a beszélgetéseinket, eléggé kiakadnék.

A féltékenység meg nem fér bele nálam, ha rib---nak néz, akkor ne legyen velem, ha meg szeret, akkor ne nézzen annak. Én is szeretem, és bízok benne és gerinces embernek tartom, másképp nem lennék vele, mert mi értelme lenne?

2017. aug. 31. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!