Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok?
Figyelt kérdés
Visszaolvastam a barátom egy beszélgetését sokkal visszamenőleg. Egy lányról van szó, azt mesélte róla, évekkel ezelőtt társkeresőn találkoztak, randiztak, aztán a lány visszalépett, egy idő után kibékültek, azóta néha beszélnek, barátja van. De a beszélgetésben az összejövetelünk előtt többször úgy bókolt neki, mint senki másnak. Hogy meseszerűen gyönyörű, meg hogy az arca olyan de olyan szép, hogy ha oda kerülne, a híres színésznők felét letaszítaná a trónjáról. Ezt a színésznős dolgot többször is írta, volt hogy csak annyit, hogy olyan szép, mint egy színésznő. Újra meg újra írta, milyen szép az arca, de persze az alakja is tökéletes a számára. Tudom összejöttünk, velem van, tetszek neki, imád, annak a lánynak barátnője van, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mennyire de mennyire oda van azért a lányért. És nem csak a külsejéért! Elfelejtettem írni, de olyan bókok is voltak, hogy olyan okos vagy, az egyik legokosabb ember akit csak ismerek, meg hüledezett a csaj memóriáján, milyen éles. és persze a személyisége is tuti szimpi neki, ha már beszélgettek. Írta is hogy milyen aranyos. Meg hogy milyen szerencsés a barátja, ez többször is volt. Meg tök bizalmas volt vele, megnyílt neki. És a lány is neki. Nem tudom... Nehéz megemészteni. Szerintetek?2017. aug. 29. 23:22
11/12 anonim válasza:
Ez a történet előtted volt, elhiszem hogyha zavar mert engem is zavarna. Kicsit- nagyon:D féltékeny vagyok és mindig másokat látok szebbnek,jobbnak mint én vagyok. Szerintem ezzel már nem kell foglalkoznod,neked is voltak elötte kapcsolataid a multat el kell felejteni.
12/12 anonim válasza:
Én rajtad akadnék ki a barátod helyében, hogy turkálsz az üzenetei között. Gusztustalan szemétláda húzás, remélem lebuksz és kivég a büdös francba, aki ilyen csinál, az odavaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!