Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kiakadnátok, ha a barátnőtök azt mondaná nektek h "te frusztrált p***! "?
Figyelt kérdés
Szakítanátok vele? Mert én erőssen gondolkozom rajta.
23 fiú
2016. okt. 5. 19:43
1/4 anonim válasza:
Ez a körülményektől függ, de ha utána magától nem kér bocsánatot, akkor kétséges, hogy tisztel.
Egy hosszabb kapcsolatban néha vannak veszekedések. Néha ezek lehetnek olyan hevesek, hogy csúnya dolgokat mond az ember a másiknak, csak azért, hogy megbántsa.
A lényeg, hogy ez milyen gyakran történi meg és van-e utána bocsánatkérés és kölcsönös kiengesztelődés. Ha gyakori és nincs, akkor ott komoly gondok vannak. Ha alkalmi és utána van bocsánatkérés, akkor nálam nem lenne szakítóok. Néha mindenki lehet egy frusztrált pecs.
2/4 anonim válasza:
szakítani nem, de a földön aludna..
3/4 anonim válasza:
Az én barátnőm semmilyen körülmény között nem mondana ilyet. Nem vagyok benne biztos, hogy szeret téged...
4/4 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi. Nem lehet, hogy tényleg egy frusztrált pecs voltál? Én az elsővel értek egyet. Nálunk is előfordul néha vita hevében csúnya beszéd, utána kölcsönös bocsánatkérés, engesztelés és ennyi. Ez tökre emberfüggő, van aki hevesebb vérmérsékletű és nagyobb a pofája ilyenkor. Nagy dolog, attól még szerethet, sőt, felindultságból, meg veszekedés közbeni csúnya beszéd mégcsak nem is a tiszteletlenség jele. Ha valaki idegességében pofázik még nem biztos, hogy nem tisztel... Ez nagyon nem ettől függ ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!