Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kiszűrni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni, ha valakinek csak egy éjszakára kellek? Milyen jelek utalhatnak rá?

Figyelt kérdés

Eddig szerencsém volt, mert mindig adott volt a szituáció, közölte velem az adott srác, hogy nem tervez hosszútávra, csak kalandot keres, így visszautasítottam. Nem hiszek az egy éjszakás történetekben. Viszont nagyon sok barátnőmtől hallottam, hogy vannak türelmes férfiak is, akik kivárják az adott időt, sőt, romantikusak is, de miután sikerült ágyba bújni a nővel, lelépnek. Hogyan lehet az ilyen szándékot tudni, hogy én ne kerülhessek ilyen helyzetbe?

(Ugyanis eddig, akikkel lefeküdtem, mindig szerelemből tettem, és nem tudnám elviselni, hogy egy éjszaka után faképnél hagynának.)

2017. aug. 28. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom #10-es...

Én férfi vagyok, és általában eleve tudom egy nőről, hogy mit akarok tőle (ok, én mondjuk nem szoktam az újonnan megismert nőt órákon belül ágyba vinni).

A 2-3. randin már szoktam tudni, hogy komoly, csak szex, vagy még az sem. És lefeküdni valahol ezt követően szoktam egy nővel.

Persze lehet mondani, hogy én működöm másként, de elég sok haverom is előre tudja, hogy mennyire lesz komoly, szóval marha nagy hülyeség ez az "első menet után" lehet csak eldönteni dolog.

2017. aug. 29. 14:00
 12/12 Lacko17 válasza:

Miért baj az ha egy ájszakára kell csak valaki.

cákk cákk jól meghúzod a kiscsajt aztán csá.

nincs időnk az érzelmeikkel baszódni xD

csak arra kellenek. búú húúúú fu*king bit*hesXD

2019. jún. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!