Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek párom miért nem szólt, hogy megy valahova egy barátjával?
Egészen véletlenül vettem észre egyik haverjának a képén, hogy belelógott kicsit a képbe, valahova mentek, azt nem írta a srác hova, de nekem párom nem szólt róla, hogy bárhova, bárkivel is ment, pedig beszéltünk.
Eléggé aggaszt , ha én megyek valahova, szoktam tudatni párommal, nem értem az okát, hogy miért ne tudhatnám hol van?
Tegnap annyira bántam, szörnyen éreztem magam, aztán persze nagyon volt az aggódás mint a probléma, egyátalán nem neheztelt, de olyan rosszul éreztem magam miatta.
Utolsó előtti: Véletlennek számít neked is az, ha valamit nem szándékosan akarsz látni,de épp megosztotta ezelőtt 5 perccel és kihozza.
Vagy azt minek nevezed? gondolom erre is jön egy válasz majd, de nem értem ezen mit nem értettél meg, ha egyik ismerősöd megoszt a kislányáról egy képet, látod egész addig amíg meg nem csinálod, hogy letiltod a bejegyzéseit,hogy te ne lásd.
#12: Én annak örülök a legjobban, hogy mindig mindent jobban tudsz :) Vagyis nem, mert tévedtél a következő
kérdésem/gondolatom tekintetében. Nem csodálom, hogy
párodnak rosszul esett a dolog, de ebben csak magadat
hibáztathatod. Viszont ha ezt az utat járod tovább,
gyorsan elveszíted, majd az utána következőkkel is ez
lesz a helyzet. Ha a múltadban nem kapna ekkora sze-
repet a megcsalás, még jól is kijöhetsz a dologból :)
Ha nem éltek együtt, nem mindegy, merre megy?
Én sem jelentem be a páromnak, ha beülök a csajokkal, hanem majd, este megemlítem.
Ha ezen kiakadna, akkor szakítanék vele.
Na megjöttek a kötekedők is, rég lezártam a kérdést, már írtam mennyire bántam, de még jön kettő megmondó ember... nem csodálom, hogy itt tart a világ, ahol..
Ezek után már nem vártam választ, maximum az utolsó előttitől,mert hozzá még szóltam az utolsó kommentembe.
De őt szintén nem értem, de az embereket nem is lehet, valószínűleg feszültséget jöttél levezetni, és meg sem próbáltad érteni amit írtam a képes üggyel kapcsolatban, de gyorsan átugrottál, hogy ne tűnj fel hülyének.
Elkéstél:D
Kötekedő? Ugyan már. Kaptál 2 véleményt. Persze ha
magadra veszed, akkor nem csoda, hogy itt tart a
világ, ahol ;)
Miért szerinted a kommentem előtti utolsó előtti mit csinál? Visszajár folyton ide, hogy kötekedjen, el nem hiszem, hogy nincs kérdés ami még aktuális és tudna rá válaszolni.
Ez már rég lezárt ügy köztem és a párom között is, páran csak idejönnek, hogy még beszóljanak, na az ilyet nem igazán szeretem, már nem aktuális, annyit illik elolvasni a kérdés kommentjei között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!