Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek párom miért nem szólt, hogy megy valahova egy barátjával?
Egészen véletlenül vettem észre egyik haverjának a képén, hogy belelógott kicsit a képbe, valahova mentek, azt nem írta a srác hova, de nekem párom nem szólt róla, hogy bárhova, bárkivel is ment, pedig beszéltünk.
Eléggé aggaszt , ha én megyek valahova, szoktam tudatni párommal, nem értem az okát, hogy miért ne tudhatnám hol van?
De miert ne mehetne el?
Az en parom elmegy quadozni es mindig mashol kot ki.
Hagyj neki egy kis teret. Biztos nem megcsalni ment
Kiderült, hogy nem ő volt.
De ettől függetlenül igazatok van, neki sem tetszett, hogy úgy csinálok, mintha baj lenne ha a képen ő lett volna, először megdöbbentem , aztán igazat adok neki, azért mert velem van, nem egy kalitkába , amiből sosem jöhet ki. Attól mert elmegy valahova, és nem szól, nem csinál rossz dolgot.
Mert láttam, hogy új képe van , kb mint mikor más ismerőseim felraknak egy képet, és azokat is látom.
Miféle kérdés ez?
Hogyhogy miféle? Teljesen egyszerű kérdés, hogy miért
nézegeted a haverjai képeit. Véletlen nem szoktam képeket
nézegetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!