Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz barátság, ha valaki viszonozza a csókodat, vagy ez ebbe a fogalomba egyáltalán belefér?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 18:52
2/6 anonim válasza:
Nekem van egy igaz barátom... Ő a legjobb barátom, nem akartunk együtt járni soha, nem voltunk szerelmesek egymásba, de egyszer úgy alakult, hogy megcsókolt, én pedig viszonoztam. De ez egyszeri alkalom volt, utána semmi kellemetlenségünk nem volt belőle, és minden ment tovább a maga módján. Továbbra is igaz barátok maradtunk. 17/L
3/6 anonim válasza:
Ezen már én is tűnődtem...szerintem nem... de az előző kommentíró a jó példa h 1X megvolt ha nagy leki szüksége van rá az egyik félnek, akkor ok, de ha rendszeres a már szerintem kicsit sok...akkor már inkább járjatok...bár télleg jobb az ha meg van az a "plusz" :)
4/6 anonim válasza:
Már rég nem barátságról beszélünk, ha egyik félnek akár csak megfordul a fejében a csók gondolata.
Fogalmad sincs a barátság fogalmáról.
5/6 anonim válasza:
Szerintem lehet ugyanúgy barátság ettől. Ha egy csók elcsattant (vagy megfordult bármelyik fél fejében), akkor az micsoda? Járás? Természetesen nem. Megtörtént és kész. Megy az élet tovább, senki nem fűzött bele érzelmeket, nem volt csalódás, veszekedés. De a barátság megmaradt, bízunk egymásban, megértjük egymást, stb. Szerintem van némi fogalmam a barátságról, miután 5 éves korunk óta a legjobb barátok vagyunk a fiúval. Egymásnak sírjuk el a pasi/nő ügyeinket, minden problémánkat megbeszéljük egymással, ő az egyetlen ember, aki előtt valóban egyetlen egy titkom sincs. Barátok vagyunk. És semmi több.
6/6 anonim válasza:
Az igaz barátságba, csak a puszi fér bele szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!