Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lettek ilyen felszínesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ilyen felszínesek a nők manapság? Lassan az átlagos elhízott nők is már kezdik fennhordani az orrúkat, de mire fel?

Figyelt kérdés

Ha nem vagy egy Adonisz és nincs kocsid ami minimum a német autóipar egyik márkája, akkor a 10-ből 8 nő azonnal ignorál.

A maradék kettő is csak azért áll szóba veled, mert ők már tényleg nagyon az átlag alatti kinézettel rendelkezők táborába tartoznak.

Tudom itt csak olyan nők vannak, akik még soha nem tapasztalták a fent leírtakat, és mindenkinek adnak esélyt blabla.

Egyre elkeserítőbb a helyzet...az emberi értékek már huszadrangú tényezők, csak a kinézet, hírnév és az egzisztencia kerül előtérbe.

Mikor érhet véget ez az ámokfutás?

Vagy az évtizedek alatt lemorzsolódnak a társadalom aljára azok a férfiak akik nem tudják teljesíteni az elvárásokat, és csak kigyúrt alfákat lehet majd látni nőkkel sétálni az utcán?

2017. aug. 27. 14:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

18-as.

Igen,jól látod annyiban, hogy minden nőt van aki megdugjon,és ilyen szempontból igazad van. Csak ott a bibi,hogy vannak olyan férfiak,akik 10 nőt is bezsebelhetnek,és átjárnak hozzájuk,mert ők jóképűnek születtek...-.-

És akik nem annak,azoknak meg 0 nő jut.

Nos akkor hogy is van ez? Hát sajnos így.

Kérdezőnek maximálisan igaza van,bárcsak ne így lenne...

De manapság ennyi számít,jóképűnek szüless,jó genetikával,utána gyúrjál,legyen minél több pénzed,és persze fuss a nő után,minden lépését szolgáld ki,akkor talán a tied is marad...

26/F

2017. aug. 27. 17:34
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

"Ha nem vagy egy Adonisz és nincs kocsid ami minimum a német autóipar egyik márkája, akkor a 10-ből 8 nő azonnal ignorál."

Már bocs, de mióta érdekes, hogy mit tesz 4 999 999 nő az ötmillióból - ki le nem szrja az összeset?

Az az egy darab érdekes, aki a párod lehet.

2017. aug. 27. 18:26
 23/25 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ugyanaz a három-négy nyakszakáll írdogálja ki ezeket az ostoba kérdéseket.

Valahogy így képzelem a dolgot: fogja magát LúzerBéla - aki kb. így néz ki: [link] - és így okoskodik: "10/3 pasi vagyok, de a három kerekítve öt, vagyis 10/5 vagyok, átlagos férfi". Aztán kinéz magának egy csajt - pl. őt: [link] - és így gondolkodik tovább: "Ez egy 10/7 csaj, az kerekítve 10/5, vagyis ez egy átlagos csaj, az én szintem!"

Aztán odamegy hozzá - közben takargatja a merevedését, remeg a térde, izzad, a gondolataiban már az jár, hogy "A büdös p...a biztos kikosaraz, rohadjon meg az összes nő", a kisugárzása valahol mínusz végtelenben, aztán odanyögi a csajnak, hogy "Öööööaaaa... járnál velem?"

Csak így, minden "megihatnánk egy kávét" vagy "Nahát, tegnap nem veled táncoltam a morrisonsban?" helyett rögtön többéves, szexrabszolgaságba menő kapcsolatra vágyakozik. A csajnak persze beindul az immunrendszere, szólnak a fejében a vészcsengők, riadó-kürtök, harsonák, leépíti a fazont.

Ő meg csodálkozik, hogy "a hozzám illő lányok mind kikosaraznak! Rohadtul fenn hordják az orrukat! Biztos azért, mert nem vagyok kigyúrt BMW-s!"

2017. aug. 27. 19:21
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

Az a vicc az egészben, hogy a nyavajás, beképzelt lúzerei mind be vannak sértődve, hogy nem kellenek MINDEN nőnek. Hát van ott egó rendesen! :)

Mintha létezne egyáltalán olyan férfi (vagy nő akár), aki mindenkinek tetszik. Pff...

2017. aug. 27. 19:59
 25/25 anonim ***** válasza:
56%

23 ezt bebuktad, rohadtul nem vagyok dagadt, ugyan vékony vagyok, de maximálisan ápolt, tehát természetes, hogy nem jönnék össze ápolatlan trampli nővel, még akkor sem, ha szüzen dolglok meg.

Viszont ez az általánosítás nevetséges. Semmivel sem jobb, mint az, hogy minden nő ku....

Yah, és nem vagyok se nőgyűlolo, se hisztis szűz, tehát valami jobbat találj ki :D

2017. aug. 27. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!