Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elpazarlódik. Volt valaki hasonló szituban? 27/N
Van egy kollégám, egyben barátom, egyben plátói szerelmem. Ő egy nagyon különleges férfi, nem sokkal az után hogy megismertem, beleszerettem. Igazán egy hullámhosszon vagyunk, a humorunk, a gondolkodásunk, a reakcióink, a szeretetünk a kutyák iránt. De van kapcsolata, ezért nem lett köztünk több, mint jó barátság. De sajnos attól még ugyanúgy szeretem. És úgy érzem, elpazarol egy jó partnert az életemből: magát. Ugyanis míg mi olyan egy húron pendülünk, meg míg ő olyan normális, meg "jó parti" tényleg, de ezt most nem pénzre értem, addig a barátnője... Egyszer elhívott engem egy összejövetelre, amit a baráti körével tartanak, ott találkoztam a barátnőjével is. A csaj csak ivott és ivott, míg bocsánat a kifejezésért, de seggrészeg nem lett. A munkatársam meg még élvezte is szerintem, vagy nem tudom. Nevetett a barátnője részeg-vicces dolgain. Annyit legalább megtett, hogy elvette a poharat. Igazából ő már időben elvette, csak mint kiderült, mikor a csaj WC-re ment, sunyiban ivott a konyhában. Így lett seggrészeg. Vihogott, dülöngélt, négykézláb mászkált az asztal alatt meg az egész lakásban. Végül hányt egyet, és elaludt, a munkatársam alig győzte hazaküzdeni. De úgy tűnt, mint aki nem is szégyenkezik miatta.
Akkorát csalódtam, egy ilyen férfinek hogy lehet ilyen barátnője? Már bocs, de szerintem elpazarolja magát. A lány egyáltalán nem érdemel ilyen barátot szerintem. Összegyűlnek a barátok, senki se iszik, max ilyen koccantós mennyiséget, egy-egy pohár tonikot, ilyesmit. Erre a barátnő meg leissza magát a sárga földig? Szerintem minősíthetetlen. Még ha nem is lehetek ezzel a férfivel soha, elfogadom mert kénytelen vagyok, de hogy éppen egy ilyen nőcske miatt?
Mikor legközelebb találkoztunk munkában, a munkaidő vége fele azt mondtam, még nem is mondtam, milyen szép a barátnője. Azt felelte, majd megmondja neki. Aztán letettem az analitikakötetet amiből épp kerestem valamit, és élesen ránéztem, és megjegyeztem, hogy azért reméltem nem lesz seggrészeg, amikor megismerem. Így, ezzel a kifejezéssel, minek szépíteni a valóságot? Azt mondta, rossz volt az időzítés, meg hogy még sose volt részeg a barátnője, ki akarta próbálni. Hát, nem tudom. Meg azért a részegséget is lehet kontrollálni, nem kötelező az asztal alatt meg a lakásban mászkálni négykézláb vihogva.
es akkor mivan ha neha kilog a lolab?
szerintem sok ferfi tudja toleralni, ha neha igy viselkedik a csaja...
Lehet, hogy már régóta nem rúgott ki a hámból, most kapott a lehetőségen, de elszokott az alkoholtól, elnézte a mennyiséget és elszaladt vele a ló. Na bumm.
Viszont lehet, hogy emellett emberileg topon van, vagy akármi más tulajdonsága miatt értékeli a barátja. De neked nem tartozik elszámolással és nagyon rosszindulatú dolog tőled, hogy ezen csámcsogsz, miközben esz a sárga irigység.
6-os, te pedig ha már ahhoz is lusta vagy, hogy egy közepes nagyságú újságcikk terjedelmű szöveget elolvass, talán inkább ne várd el, hogy bárki utánakeressen a szutyok rövidítéseid jelentésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!