Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Volt már valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve leszünk együtt a barátommal már meg is kérte a kezem, 5 éve ismerjük egymást, mikor hozzánk jött mindig megkérdezte mit tud segiteni szüleimnek, de a szüleim folyton azt mondogatják, hogy át fog verni és ne hozzam őt ide. Ezt mindig gondolták de most mondták kereken a szemembe. 2 napja csak sírok hogy, miért bántanak minket, miért nem értik meg ha őt bántják engem is.

Már teljesen kivagyok jövő nyárra terveztük az esküvőt meg tervezünk összeköltözni is majd, de egyenlőre úgy állok hogy az esküvőre az én családomból (ami alapól kicsi) szinte senkit nem tudok hivni mert ellene vannak.

Pedig annyit segített már nekik amikor kellett.

Szüleim miatt nem fogok vele szakitani.

De annyira fáj, hogy le hülyegyerekezik meg minden...

Nem akarom elveszíteni mert bele is halnék.

L/23 F/26

2017. aug. 7. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudod van amit csak a szülők látnak, mert rájuk nem telepedett a rózsaszín vagy bíbor köd.

Persze nem ismerem sem a családod sem az urat. Szóval így elég nehéz ezt eldönteni.

2017. aug. 7. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Ahogy első is írja ez így elég nehéz.

Lehet, hogy a szüleidnek van igaza, de lehet, hogy nem.

2017. aug. 7. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem alapból előitéletesek hisz ő cigány
2017. aug. 7. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:
de attól még lehet jó ember
2017. aug. 7. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet jó ember ezt tény, nekem is van cigány ismerősöm.

De azért érthető az előítélet.

Vidd el őket valahova, hogy megismerjék.

Habár bevallom én se repesnék ha a lányom egy grófót hozna haza.

2017. aug. 7. 16:32
 6/7 A kérdező kommentje:
ismerik ezzel én már nem fogok tudni mit kezdeni engem is elfognak vesziteni ha igy folytatják
2017. aug. 7. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Háát, egy ilyen családot ismertem, ott sem tudták elfogadni a szülők, hogy a gyermekük párja roma, és az esküvőjükre sem mentek el. Akkor találkoztak újra mikor megszületett az első unoka....
2017. aug. 7. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!