Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dohányzás miért ekkora para sok embernél itt?
Tisztázom, netes ismerkedős élményem csak tinderről van. Tinder randikon mindig cigiztem, mivel kávéztunk vagy fröccsöztünk.
Személyes ismerkedésnél pedig szintén evidens, hogy dohányzom.
Mégis sose volt gondom párkeresésnél, most is kiváló kapcsolatom van, nemdohányzó fiúval.
Nem vagyok hatalmas bagós, de egy nap 2-3 alkalommal szeretek rágyújtani.
20L
Figy, az embereknek joga van eldönteni, hogy mit vár el.
Én elvárom, hogy a párom sportoljon, ne dohányozzon és lehetőleg tiszta körmei legyenek. Te és senki más nem fogja nekem megszabni, hogy én mit akarjak vagy mit ne, mert ez az én egyéni saját döntésem. Ugyanúgy, ahogy neked az, hogy cigizel. És lehet neked jó és elfogadható, szerintem viszont mérhetetlenül undorító és büdös, akkor is, ha mellettem száz ember azt üvölti, hogy tök jó dolog, szerintem attól még undorító és büdös marad.
Ha valakinek ez nem tetszik, akkor fogja magát és tovább áll és keres egy olyan lányt, akit nem zavar a cigi. Ezt nem kell túldimenzionálni, vagy többet látni bele.
26N
És mi a kérdésed?
Én nem fogom, nem tudom, és nem is akarom senkinek elviselni, hogy bagózik. Még csak nem is arról van szó, hogy egészségtelen, meg büdi, meg drága, meg ilyenek, hanem nemes egyszerűséggel hányok tőle. Mármint tényleg. Ha cigiszagot érzek, először émelyegni kezdek, köhögök, fulladok, aztán néhány köhögés után már jön is elő az a valami, amit utoljára fogyasztottam.
Nem tartom rossz dolognak, hogy emiatt nálam teljes mértékben kizáró ok még az alkalmi dohányzás is... nem hinném, hogy a partnerem szeretné, ha minden ölelés, csók, puszi után lehánynám. :D
(Amúgy általában ez szokott lenni a baj, hogy büdös, drága, egészségtelen, stb. Sok embernek van rákban elhunyt, vagy rákkal küzdő ismerőse, ami miatt fájó pont... Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit tart kizáró oknak. Gondolom, neked is van olyan, ami miatt nem jönnél össze valakivel.)
24L
Nyilván annak szúr szemet a dohányzás, akinek kizáró ok. A többiek elmennek mellette, és nem írnak semmit. Ugye megszámoltad azt is, hogy hányan maradtak csendben?
Egyébként én azért is gyűlölöm, mert büdös, másrészt káros is. Ja, és idegesít, hogy a bagóst ahányszor stresszhelyzet éri, egyből rágyújt, engem meg ott hagy a s**rban.
21/L
Én is ilyen koca dohányos vagyok, napi 1-2 szál a kávé mellé, vagy 8-10 szál egy hétvégi sörözős/fröccsözős estéhez.
Nekem még soha nem volt gondom az ismerkedésnél ezzel.
A legtöbb ismerősöm (akikkel nem szoktam ilyen hétvégi programon együtt lenni) nem is tudja, hogy dohányzom, ill. ha megkérdezné tőlük valaki, akkor azt mondanák, hogy nem dohányzom.
Ettől még nem lesz büdös az ember, ha tisztálkodik rendesen és nem ettől fog elpatkolni, ha amúgy egészségesen él és táplálkozik, rendszeresen sportol és kirándul az erdőben, tiszta levegőn van, stb.
15 éve vagyok ilyen dohányos, mégis a korosztályom átlagánál jobb egészségi állapotban vagyok (évente járok ún. menedzser szűrésre), rendszeresen néznek 5-6 évvel fiatalabbnak, évente többször lefutom a félmaratont, stb.
De nem járok pl. gyorsétterembe, nem eszek semmiféle ipari hulladékot, amit élelmiszernek árulnak, szerintem ezek sokkal károsabbak az egészségre. Csak természetes ételt eszek, mindenféle vegyszertől mentes zöldséget és gyümölcsöt, hormonoktól és antibiotikumoktól mentes falusi/tanyasi állatok húsát. Nem a nagyvárosi szmogban élek, hetente csak néhányszor megyek be a városba.
Szóval én sem értem ezt a parát.
Az tök normális, hogy valaki eszi a mindenféle adalékokkal teletömött ipari kaját, sőt a gyerekének is azt adja, de ha elszív egy-két szál cigit, akkor már "gyilkos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!