Hogyha kabatban cigiztem odakinn, akkor megerzik rajtam otthon?
Figyelt kérdés
Termeszetesen alaposan kezet mosok szappannal es hajat is fogok mosni. Ha odakinn cigiztem es kabat volt rajtam. Ha leveszem a kabatom es csak sima hetköznapi ruhaban leszek (ami egesz nap rajtam volt) ,akkor nem erzik meg, igaz?2017. márc. 2. 13:14
2/7 anonim válasza:
Egyébként is megérzik.
Plusz kiégeted a kabát hátát a csikkel. :-)
3/7 anonim válasza:
Ha ők is dohányoznak, akkor tuti nem. Ha nem, egy szálat valszeg akkor se.
4/7 anonim válasza:
Ha ők nem cigiznek akkor szinte biztosan megérzik rajtad kabátban is és anélkül is.
5/7 gnoomage válasza:
Ha nem cigiznek vagy leszoktak akkor hiába mosakodsz, megérzik. Ha cigiznek akkor is van egy eléggé nagy esély rá.
6/7 anonim válasza:
Az arcbőrödön,hajadon, össtes ruhádon megérezni. A szádon is, de azt ki tudod mosni,csak nem segít a titkolózásban.
7/7 anonim válasza:
Amint megszólalsz, a szádból áradni fog a koromszag. Én is eladóként dolgozok, mikor bejön valaki hozzánk és megszólal, nagyon érezni rajta ezt az undorító bűz, ahogy árad a szájából/tüdejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!