Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ilyen történik Magyarországon a béta férfiakkal?
Valami amerikai vagy kanadai felmérés szerint, nem is tudom már hol készült, de pontosan emlékszem, hogy a gyerekek közel 15%-ának nem az az apja akit annak hisz, legalábbis vér szerint.
Olvastam arról egy szintén kanadai könyvben, hogy a nők a peteéréskor hajlamosabbak a legjobban félrelépni, és akkor vonzódnak a legjobban az alfahímekhez. Tehát kimutatták, hogy a markáns férfi vonások akkor a legvonzóbbak egy nőnek. Ezért nyilván a legtöbb megcsalás is akkor történik. Ez valahogy ösztönösen bele van kódolva a nőkbe, hogy egy "alfa" férfi spermáját szerezzék be olyankor. Nyilván azért, hogy jobb géneket örökítsenek tovább, de nem akarok ilyen mélyen belemenni a biológiába.
Az a helyzet, hogy sok nő a 30as éveiben ha még mindig szingli akkor bepánikol, főleg akkor ha már sok alfa férfi becsapta őt, megcsalta, otthagyta.. tehát olyankor már sokszor azt mondják a nők is, hogy jól van leszarom már az érzelmeket, most már nekem egy komoly kapcsolat kell egy megbízható férfival aki nem hagy el, és akkor leadja az amúgy magas igényeit és összejön egy hűséges béta férfivel, és össze is házasodnak. Igen ám csak a fent említett okok és ösztönök miatt, ilyenkor jöhet a megcsalás, aminek az lehet az eredménye, hogy más férfitól fogan meg.
Ez mennyire gyakori jelenség Magyarországon, hogy a "postásra hasonlít" a gyerek? Itt is meg van a 15% szerintetek?
Akarsz még sértőbbet? A sportvilágan máig használják.
"Selejtező". Ez a szó undorító és sértő. És a vicc, hogy még a paralimpián is használatos ami nem igazán korrekt dolog. Nem értem miért nem tudják ezt valami szebb szóra lecserélni, pl: előválogató vagy ilyesmi.
Amelyik nőnek olyan a személyisége, az khm... most a gyökér szavajárásoddal élek: az alfát is ugyanígy megcsalja. Akár egy kevésbé előnyös külsejű pasival is.
Aki pedig hűséges típus, az nem fog megcsalni SENKIT.
Mikor értitek meg, hogy ez az alfa meg béta hülyeség, a megcsalás pedig kizárólag a megcsaló személyiségén, értékrendjén múlik?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!