Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok ilyen történik Magyarorszá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ilyen történik Magyarországon a béta férfiakkal?

Figyelt kérdés

[link]

Valami amerikai vagy kanadai felmérés szerint, nem is tudom már hol készült, de pontosan emlékszem, hogy a gyerekek közel 15%-ának nem az az apja akit annak hisz, legalábbis vér szerint.

Olvastam arról egy szintén kanadai könyvben, hogy a nők a peteéréskor hajlamosabbak a legjobban félrelépni, és akkor vonzódnak a legjobban az alfahímekhez. Tehát kimutatták, hogy a markáns férfi vonások akkor a legvonzóbbak egy nőnek. Ezért nyilván a legtöbb megcsalás is akkor történik. Ez valahogy ösztönösen bele van kódolva a nőkbe, hogy egy "alfa" férfi spermáját szerezzék be olyankor. Nyilván azért, hogy jobb géneket örökítsenek tovább, de nem akarok ilyen mélyen belemenni a biológiába.

Az a helyzet, hogy sok nő a 30as éveiben ha még mindig szingli akkor bepánikol, főleg akkor ha már sok alfa férfi becsapta őt, megcsalta, otthagyta.. tehát olyankor már sokszor azt mondják a nők is, hogy jól van leszarom már az érzelmeket, most már nekem egy komoly kapcsolat kell egy megbízható férfival aki nem hagy el, és akkor leadja az amúgy magas igényeit és összejön egy hűséges béta férfivel, és össze is házasodnak. Igen ám csak a fent említett okok és ösztönök miatt, ilyenkor jöhet a megcsalás, aminek az lehet az eredménye, hogy más férfitól fogan meg.

Ez mennyire gyakori jelenség Magyarországon, hogy a "postásra hasonlít" a gyerek? Itt is meg van a 15% szerintetek?

2017. aug. 23. 13:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
A képen szereplő gyerek örökbefogadott is lehet.
2017. aug. 23. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:

#10-es de lassu a felfogasod. Egyebkent csak nekem nem jelenik meg a kep sot fagy le tole az egesz safari? Ugy latszik az iphoneokat nem szereti a kepfeltoltes.hu vagy csak az enyemmel van baj? :D

A kerdes eleg erdekes szerintem, van benne valami. Biztos van ilyen evegre eleg sok a megcsalas es nyilvan aki ebbe benne van az abba is, hogy mas kolket neveltesse a "szerelmevel". Amugy szerintem ezert se erdemes irigykedni ahogy sokan teszik a gazdag de csunya pasikra mivel szerintem ez veluk fordul elo a legnagyobb szamban.

2017. aug. 23. 14:38
 13/24 anonim ***** válasza:

Ezért a legokosabb suttyomban elvégeztetni a tesztet. Senki nem sérül és a bizonyosság is ott van. És sok olyan apát ismerek akik suttyomban elvégezték a dolgot. Egynél ki is derült, hogy bizony más a gyerek apja és a nő is bevallotta, hogy ki volt az. Ha nem teszi meg akár örökké élhetett volna így.

2017. aug. 23. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

Persze hogy megvan. A nők természete ugyanolyan. Sajnos nálunk is van egy olyan szabály hogy ha a gyerek 1 éves kora előtt férjként nem csináltatsz apaságit akkor te leszel a törvényes apja hiába más csinálta fel a nődet. Utána meg kell fizetni a gyerektartást.

Pedig az ilyen megérdemelné hogy éhenhaljon de a törvények a nők oldalán állnak. :/

2017. aug. 23. 14:49
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Különböző orvosi statisztikák 8-15 % közé teszik az arányt.
2017. aug. 23. 15:03
 16/24 anonim ***** válasza:

Szia kérdező tőlem fél évig vontak a gyerektartást, a képpel annyi baj van, nekem nincsen kutyám!

Egy másik kérdés alatt oldalakon keresztül kaptam az ívet, mert nem akartam gyerektartást fizetni és pereskedtem, de gondolom ezt most is megkapom majd :)

2017. aug. 23. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Különböző orvosi statisztikák 8-15 % közé teszik az arányt.
2017. aug. 23. 15:09
 18/24 anonim ***** válasza:

# 14

Nincs ilyen szabály. (Alapvető emberi jogot sértene.)

2017. aug. 23. 15:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Valóban nincs, de Fletó bácsi erőltetett egy ilyen szabályt még 2005 körül, de visszadobta az államfő, pontosan ezért.

2017. aug. 23. 15:28
 20/24 Tizenhármas ***** válasza:

Ez nagyon beteg..... Mi az, hogy alfa meg béta? Túlságosan rá vagy kattanva a témára, nem érzem életszerűnek ezeket a megnevezéseket.

Sablonosak és nagyon bántó a létezésük.

2017. aug. 23. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!