Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan páros programok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan páros programok, "randiprogramok", amiknél teljesül ez a két feltétel? Vagy tényleg túl sokat várunk?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk elmenni ide-oda, programokra, csinálni valamit, de lassan már nem találunk olyan elfoglaltságot a saját házunkon kívül, ami megfelelne, pedig csak két feltételünk van:

1. ne legyenek gyerekek

2. ne legyen cigifüst (vagy töményen cigiszagú emberek)

Emiatt a két dolog miatt kiesik a legtöbb dolog, amit szeretünk.... Kiállítások, mozi, étterem, szálloda, kemping, színház, strand, uszoda, autóstalálkozó, könyvesbolt, koncertek, kirándulóhelyek, meg még ezer más dolog lett kb élvezhetetlen számunkra ezek miatt, és lassan már csak otthon kuksolunk, ami nem tesz jót.

Tényleg túl nagy elvárásaink vannak?

Vannak olyan randiprogramok, amik gyerek- és cigimentesek?

Hálásak lennénk néhány tippért!

2017. aug. 23. 11:05
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Én hányok a cigifüsttől. Mármint ez nem túlzás, meg szóvirág, hanem konkrétan émelygek, fuldoklok először tőle, majd hamarosan futok a mosdóba, ha van a közelben.

Lassan mindenhol tilos lesz, de RENGETEG embert nem érdekel. Konkrétan nem tudok tömegközlekedni emiatt, a megállókban szívja mindenki és száll rám, vagy felszáll és leül mellém úgy, hogy árad belőle a cigiszag... Hánytam már buszon emiatt, nem akarom kockáztatni.

Alig van program, ahol nem leszek rosszul emiatt...

2017. aug. 23. 12:38
 12/28 A kérdező kommentje:
A többi meg hogy oldható meg gyerekmentesen? Múlt héten voltunk a Gateway to space-en, tele volt gyerekkel. Pár hete voltunk Siófokon kempingezni, tele volt gyerekkel (kettő pont a sátrunk mellett ücsörögve ordított reggel 7-kor, mint a sakál...), nemrég városnézés közben leköpött egy kissrác, stb...
2017. aug. 23. 12:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Színházat pl. úgy, hogy kötelező olvasmányból készült darabra nem mentek, mert oda úgyis visz a sok hülye tanár neveletlen gyerekeket meg tiniket. Még akkor is, ha nem a korosztálynak szól. Tapasztalat (vittek az Alföldi-féle Ember tragédiájára 10 éves gyereket, mert "kutttúra", aztűn fel vannak háborodva, hogy szexuális cselekedetekre való képi utalások voltak a HEDONISTA színben...). Főleg musicalekre, mert a populárisabb meg romantikusabb zenét a kölkök nagy része is értékeli. Engem amúgy a tinik sokkal jobban zavarnak, sztem jóval neveletlenebbek. Vagyis van nagyon sok tök normális... mi egy másik Shakespeare-darabon szenvedtünk, mert mögöttünk volt egy középsulis osztály, akik sakálszerűen röhögtek, bekiabálták a saját poénjaikat, csajozásról dumáltak előadás közben, egy csajt kicikiztek mellettük, amiért furán nevetett...

Amúgy ahol anyám suliorvos, onnan jöttek ezek a tahók, az ő magyartanáruktól vettük mi is a jegyet... és szóltam anyának, hogy jegyezze már meg a nőnek, hogy mi folyott ott és mennyire elrontották más élményét. Tanárnőcike meg kismadárhangon, hogy "de legalább találkoztak a szépirodalommal".

Elmész egy komolyabb prózai előadásra, ami mondjuk nem klasszikus kötelező olvasmányból készült, ott az esetek 1%-ában láttam gyereket.

2017. aug. 23. 12:50
 14/28 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, csak hát a fene gondolta, hogy 8 évesek lesznek a Rómeó és Júlián... Kamaszokra számítottam, erre nem. Kár, pedig szeretem azt a darabot.
2017. aug. 23. 12:57
 15/28 anonim ***** válasza:
Főzőtanfolyam, motorozás, extrémsportok.
2017. aug. 23. 12:59
 16/28 anonim ***** válasza:

Én is igénylem ezt a kettőt, de kicsit engedni kell, különben sehová sem tudtok elmenni. Legfeljebb könyvtárba.

Én is utálom a cigiszagot, meg a neveletlen kölyköket is, pedig van gyerekem, és tényleg nagyon fel tudja ez a kettő bosszantani az embert. De mégsem lehet a négy fal közt lenni mindig.

Ha elmentek valahová, próbáljátok kikerülni őket, amennyire lehet. Éttermet lehet találni olyant, ahol épp nincs gyerek, nézzetek valami speciálisabbat, vagy keressetek olyan filmet, ami nem érdekli a gyerekeket. Csak nem viszik be mindegyikre.

Illetve menjetek kirándulni, arra tudtok kevésbé forgalmas útvonalat találni.

2017. aug. 23. 12:59
 17/28 anonim ***** válasza:

akkor maradjatok otthon és kész.

cigiző ember mellől arrébb állsz és állsz a buszon is, hogy le tudj szállni.

gyerek meg ha üvölt a sátrad mellett, szépen szólsz, aztán durván a szülőknek.

2017. aug. 23. 13:06
 18/28 anonim ***** válasza:
46%
Sajna minden tele van kis pondrókkal.
2017. aug. 23. 13:21
 19/28 A kérdező kommentje:

Szoktam szólni a szülőknek szépen, ha nem normális amit a gyerekük csinál. Az esetek 99%-ában vagyok én minden az anyjuk szerint, csak éppen hercegnő nem...

Könyvtárban tényleg nincs se gyerek, se cigi, de könyvtárban dolgozok, a szabadidőmben nem akarok már itt lenni. :D

A főzőtanfolyam tetszik, úgyis szeretünk főzni! Ennek utánanézek, köszi a tippet! :)

2017. aug. 23. 13:21
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Rendkívűl antiszociálisnak tűnsz, de tökéletesen meg tudlak érteni. A füstöt és a füstszagot legalább annyira rühellem mint te, és a gyerekek olykor tényleg meg tudják kesereíteni az ember életét, pl korcsolyázáskor esnek-kelnek mint a frontkatona, és állandóan arra kell ügyelni hogy le ne vágd a kezüket, miközben ők nincsenek tekintettel másokra. Állandóan megy a sírás meg a hiszti phaszságokon, hogy jaj kilikadt a lufi, meg nem ő nyomja meg a leszállásjelzőt, vagy hogy kék az ég. Állítólag én nem hisztiztem ennyit. Nyilván én sem voltam a mintagyerek, de ami most megy, az elviselhetetlen. Teljesen életképtelenné vannak nevelve. Mindenki mondja hogy ma már nem az a világ van mint régen, amikor 10 éves fejjel egyedül mentem fel a hegyre, meg 8 évesen egyedül jártam iskolába, de ez szerintem hülyeség. Csak a mai szülők beszaribbak mint régen.
2017. aug. 23. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!