Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az sok férfinek, ha egy lány nem kezd kapcsolatba olyannal, aki a szüleinél lakik?
Nem értem ezt a nézetet. Nekem számít, hogy egyedül éljen egy felnőtt, már 30-hoz közelítő férfi. Egyrészt önállóbb az ember külön, másrészt megtanulja elvégezni a házimunkát. Amíg egy pasinak ott van az anyja,addig biztos, hogy nem fog tudni mosni,takarítani,porszívózni,stb... A másik pedig, hogy egy kapcsolat elején a férfiak még megpróbálják elvarázsolni a nőt. Na most,az első szexnél gyakorlatilag mindenemet behúzva és megalázkodva kell bemennem,hogy a pasi szüleire jó benyomást tegyek. Nem nyúlhatok semmihez a konyhában, figyelnem kell mások magánszférájára,ráadásul a szülőnek is teher, hogy ott vagyok. A szexben nem engedhetem el magam. Ünnepnek számít, ha a szülő nincs otthon, pedig ez utoljára tizenévesen volt menő. Rengeteg kínos helyzet és megalázkodás következik ebből. Hiába vagyunk felnőttek, gyerekként leszünk kezelve. Szerencsére eddig minden párom bérelt külön lakást,szóval nem állt fenn ez a probléma. De itt is látom, hogy sok pasi panaszkodik az olyan lányokra,akiknek nem tetszik, hogy a szülőkkel laknak. Azért szerintem ebbe érdemes belegondolni,nem feltétlen velünk van a baj.
20l
Az önállósághoz annyit tennék hozzá, hogy a párom a szüleivel lakik és úgy csinálja a házimunkát mint a kisangyal, az exem meg külön albérletben lakott és az anyja járt hozzá takarítani.
Az, hogy ki életképes, nem attól függ, hogy hol lakik...
Amúgy jogos elvárás, amennyiben te tudod nyújtani ugyanezt. Neked van saját lakásod, vagy albérleted, amit saját keresetből tartasz fenn?
#16:
lehet ő maga csak provokálni akart, de vannak ilyen nők, pár ilyet kifogtam én is, de szerencsére gyorsan lepattintottak és nem rabolták az időmet :D
Amig a nô is othon lakik ,addig kus. Nem ertem milyen jogon vàrnàd el ,hogy a pasinak lakasa legyen vagy alberletet fîzessen.
n25
Én annyit várok el, hogy ne szülőkkel és ne 20 lakótárssal éljen. Hogy ezt hogy oldja meg, az nem érdekel, az se érdekel ha albérlet, ha kapott egy lakást, vagy vett. Egyedül éljen és legyen képes önállóan is életben maradni.
Akinek ez sok, annak búcsút intek és kész.
Nekem van saját lakásom (hitelre vettem).
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!