Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb tesitanár tényleg csajozik állandóan?
Nekünk van egy tesitanárunk, aki minden nap szinte más huszonéves lánnyal megy el most nyáron. Suliban is odamegy a lányokhoz, meg a feneküket nézi. Szerintem azért le nem fekteti őket, az állása többet ér, vagy csak titokban.
Általánosban is pont ezt csinálta az egy-kettő. Nem feltétlenül a tesitanár, de köztük gyakoribb úgy veszem észre.
Lehet, valamiért, a tesitanárok jobban szem előtt vannak. Tapasztalatom, ezt a játékot, a takarító nénitől, a vezérigazgatóig, mindenki játssza. Tisztelet a kivételnek.
Talán, a nők is jobban figyelik a tesitanárt, mint egy matektanárt. Mivel, a tesióra, nagyban különbözik a többitől.
Nálunk az igazgatónak a fia (35 körüli) is pár éve tesi tanár a suliban. A barátnője 2013-ban érettségizett, és osztályfőnökünk mesélte, hogy azóta tart köztük a dolog hogy a csaj kilencedikes volt. Bár ők a mai napig együtt vannak, mégis elég fura, hogy 14-15 "kislánnyal" kezdett ki egy akkor is már 30-hoz közelító felnőtt.
Volt egy férfi tanár, nem tudom mit tanított de róla is az ofőnk mesélt. A pasas lefeküdt pár csajjal, aztán átment egy olyan suliba ahova (csúnyán fogom mondani) a selejtesebb embereket veszik fel. Mivel a suli alapból olyan volt hogy nem komoly, ott büszkén dicsekedett vele hogy hány csajt fektetett le nálunk. Nem lett következménye :D
Van még egy. Töri-föci szakos, kb 50 éves de jóvágású pasas. Ebben nem vagyok biztos hogy igaz-e mert csak pletykaként terjedt el (vagyis valaki hallotta valakitől aki abba a suliba jár, hogy pár éve lehet ez megtörtént), a korábbi suliból ahol tanított úgy 12 évvel ezelőtt, onnan azért rúgták ki mert kiderült hogy lefeküdt a diákjaival. Őszintén erről nem tudom eldönteni hogy igaz-e. Mindig mondja hogy "mondtam is a feleségemnek..." "feleségem szerint", vagy ha igaz akkor meg elég lüke felesége van. A pasas sokszor viccelődik "erkölcstelen" módon. Láthatóan véletlenül faszistának ejti a fasisztát, amikor Kínát vettük akkor kérdezte hogy tudjuk-e miket gyártanak ott. Ő mondta a végén, hogy például gyerekjátékokat is... igaz vannak ott felnőtteknek valók is de ráérünk majd azzal később foglalkozni. :'D
És ez mind katolikus, nagyon szent iskolában történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!