Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan bírjam ezt ki anélkül, hogy állandóan sírnék? 21/L
nagyon érzékeny vagyok és kapcsolatfüggő. Járok is emiatt pszichológushoz.
Sose voltunk még hosszabb időre távol egymástól a párommal, eddig 5 nap volt a maximum de én akkor is kikészültem. Most viszont ki kell mennem 10 napra külföldre a munkám miatt ( ő nem jöhet mert itthon dolgozik) és már napok óta rémálmaim vannak hogy milyen rossz lesz nélküle, történik valami baj amig nem vagyok itthon stb...
Ha pszichológushoz is jársz, akkor velószínű, hogy nem fogunk tudni ilyen egyszerűen segíteni. A tanácsok, amiket írunk, nekünk természetesek, neked nem.
Szóval nem tudom, mit vársz pontosan. Ha képes vagy rá, gondolkodj racionálisan. Mitől félsz pontosan? Miért történne baj? Miért lenne olyan rossz nélküle? Ha nincsenek valós alapjai a félelmeidnek (és valószínűleg nincsenek), akkor nincs értelme félni. De nyilván ez neked nem ilyen egyszerű.
Pszichológusod elég kezdőcske elme ismeretében.
Gondolj bele, ez nincs másfél hét, míg egész életetek előttetek áll, ahol imádhatjátok egymást. Hiányában ne hiányra gondolj, hanem tudatra, újra fogod látni s nem is soká s hogy az mily jó is lesz. De ha nem is így lenne is már megtapasztaltátok egymás egyediségét s jóságát. Tudjátok milyen egymással s milyen lenne egy elméleti tökéletesben. Rengeteget tanultatok s rengeteg boldogságot, szeretet adtatok egymásbak. Örülj ezeknek, akármi is történik.
Ha rendszeresen gyakorlod, tudatos gondolkodást s tények megértését, bármilyen mentális egész-ségtelenséget egésszé tehetsz. Írj rám ha kell segítség s nem akarod pocsékolni időd pszichológushoz járással.
Ha pszichológushoz is jársz vele az két dolgot jelent: 1, a problémád egy olyan komoly szinten van, amihez már szakember kell 2, túl gyenge vagy ahhoz, hogy az általad is észlelt problémáidat saját akaratod által befolyásold, vagy kezeld.
Nyílván ki kell asni az okát, hogy miért van ennyire erős komplexusod.
Egy dolog biztos és erre mérget vehetsz: nem csak a mostani, de minden későbbi kapcsolatodat megfogod ölni ezzel a hozzállással, ugyanis százezerből egy ember kötődik ilyen betegesen, és ez aligha lehet igaz egy férfira. Nulla az esélye, hogy ilyen párt találj, ezt pedig hosszú távon egy társ sem fogja rolerálni. Az elején cuki meg rózsaszín, de egy komoly felnőtt párkapcsolatban, házasságban ez komoly taszító erő. Arról nem is beszélve -és ezt nyugdíjas, tapasztalt házasok mondták már nekem többször -, hogy a hosszú, jól működő háasság és kapcsolat titka ha elég teret adunk a másiknak, és csak apró de annál intenzívebb cseppekben adagoljuk magunkat és a szeretetünket a másiknak. Magyarán néha igenis el kell szakadni a másoktól, hogy lássa szüksége van rád, és felértékelődjön a kevesebb, minőségi együtt töltött idő.
Bocs a nyers modoromért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!